PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=519227}

Duże dzieci

Grown Ups
2010
6,8 119 tys. ocen
6,8 10 1 119064
3,7 22 krytyków
Duże dzieci
powrót do forum filmu Duże dzieci

Jesli oczekujecie glupokowatej komedii to nie ma sensu zebyscie wogole to ogladali bo zapewne nie wylapiecie o co w tym filmie tak naprawde chodzi......mi sie film podobal:)i go polecam...bardzo przyjemne kino...:)

KrisKasp

chyba się przeceniasz...:) ale to tylko moja opinia

ocenił(a) film na 6
KrisKasp

muszę się z Tobą zgodzić: uważam, że wiele rzeczy tu będzie śmieszyć osoby które mają własne rodziny, dzieci bo trochę się tu można pośmiać z samego siebie.
A muszę dodać, że filmy z Sandlerem od jakiegoś czasu omijałem z daleka a ten mnie pozytywnie zaskoczył.

Quantum

Ten mu wyszedł, również się uśmiałem. Za to ten przedostatni (chyba), z komikami zbytnio śmieszny nie był :)

trammp

film z komikami nie miał być z założenia śmieszny -przewrotnie do zatrudnionych aktorów- więc nie dziwne, że taki nie był. Był za to poziom lub dwa wyżej od tego filmu - poprostu nie był familijny,a ten jest :PP

ocenił(a) film na 8
KrisKasp

Uśmiałem się bardzo.
Komedia przyjemna, zabawna

KrisKasp

Tu nie ma kategoryzowania na kino dla ludzi emocjonalnie dojrzałych i niedojrzałych. Film ewidentnie z gatunku: komedia familijna- czyli dla każdego coś miłego (a jak wszystkim wiadomo, jeśli coś jest do wszystkiego to jest do d......).

ocenił(a) film na 9
szerlud

ja właśnie wróciłem z kina cała sala się śmiała więc film nie był taki zły... jeśli chodzi o mnie to film trafił na podatny grunt i bawił mnie wyjątkowo 9/10 nie pamiętam kiedy tak wysoko oceniłem komedię ... nawet na Shreku ludzie nie byli tak rozbawieni wychodząc. Familijny jak najbardziej i w tym gatunku się odnajduje typowy odmóżdżacz

ocenił(a) film na 6
KrisKasp

Film nie najgorszy, nawet powiem dobry, zgodze się z autorem.

ocenił(a) film na 9
KrisKasp

Moze nie tyle 'dojrzalych emocjonalnie', co dla ludzi ktorzy juz co nieco przezyli i potrafia sie wczuc w sytuacje glownych bohaterow. Spodziewalem sie kiszki, a zostalem pozytywnie zaskoczony - fajna komedia :)

KrisKasp

Przyjemne kino? - nie dla mnie.
Uwielbiam komedie z sandlerem i komikami występującymi w filmie ale to co zostało zaprezentowane w tym filmie to zwykła słabizna. Uśmiechnąłem sie półgębkiem może góra w 3 momentach, za to aktorzy w tym filmie bawili się wybornie lecz nie ja widz a chyba nie o to chodzi?