5,1 13 tys. ocen
5,1 10 1 13315
3,8 4 krytyków
Dublerzy
powrót do forum filmu Dublerzy

Szkoda wydanych pieniędzy na ten film. Młodzi, zdolni ludzie kręcący filmy mogli by dostać je i stworzyć coś na prawdę fajnego. A tak - mamy kolejny beznadziejny film... Po 20 min. oglądania wyłączyłam. Nie mogłam patrzeć na to coś... =/
na prawdę nikomu nie polecam.

ocenił(a) film na 2
Darth_Sylas

... ja po 20 minutach chciałem wyłączyć ale zaryzykowałem , no może będzie lepiej.
Nic z tego , totalna kaszanka .

ocenił(a) film na 7
Darth_Sylas

Jezeli ten film jest kiepski to proponuje obrjrzec 'Samotnosc w sieci' to jest dopiero klapa, oczywiscie jak dla mnie. Moze film 'Dublerzy' nie jest rewalacyjny ale mozna przymknac oko i go obejrzec.

ocenił(a) film na 7
Darth_Sylas

Jak na polski film jest calkiem calkiem, Grabowski jak zwykle najsmieszniejszy przez caly film, dobra gra aktorow (z wyjatkiem tych szefow mafii takie udawane), troche przekombinowali na koncu z tymi kulami, skokami i tą łopatą. Efekty specjalne na dobrym poziomie, do niczego sie nie moge przyczepic. Jeden z lepszych filmow polskich, jednak nadla uwazam ze chlopaki nie placza jest najlepszy, pozniej poranek kojota. Daje 7/10 (gdyby nie przekombinowali z tymi akcjami ala matrix dalbym 8/10)