Ogólnie muszę przyznac, ze polskie kino coraz lepiej sobie ostatnio radzi i choć "Tylko mnie kochaj" nie jest może niczym orginalnym, to ewidentnie jest stylizowane na amerykańskie komedie. po zwiastunie "dublerów"(całkiem niezłym) pozostaje tylko nieciepliwie czekac do premiery!! :p
Wiele osób długo (i to bardzo) czekało na zakończenie produkcji tego filmu. Wkrótce Premiera!!! Mam nadzieję, że film Dublerzy spodoba się Tobie i Twoim znajomym. Pozdrawiam J.W.
Ja także... to by było coś, bo ostatnio mało dobrych filmów i polskich i nie polskich...choć w sumie "Francuski numer" nie był taki zły. Narazie pozostaje czekac..jak zwykle ;P
PS POlecam .: www.starsinblack.pl :. !!!
"P" ?? tnz?? i nie dostałem żadnego maila... możesz wytłumaczyc o co Ci chodzi?? ThX
POzdro
podałeś mi adres strony www. wszedłem na nią i coś mnie tam zainteresowało. w tej sprawie przesłąłem do ciebie e.mail tak przynajmniej mi sie wydawało, że do ciebie . Teraz już wiem , że nie ponieważ właściciel strony skontaktował się już ze mną. taka mała pomyłka. ale nic dzięki za korespondencję. mam nadzieje , ze film się tobie spodoba :) pozdrawiam
W takim razie i ja zaproszę na pewną stronę - www.13procent.com. Jeśli chodzi o "dublerów" to mam nadzieję że jest niezły bo tak mi zależało że mam już bilety :) Z tego co wiem efekty specjalne robiła wrocławska firma www.rmgfx.com (efekty specjalne na dzień dzisiejszy i tak nie odwzorowuja rzeczywistosci wiec nie mozna sie czepiac - mozę kiedyś :P ) Nie ma co ukrywać... czekam bardzo na premierę...
Chłopcy z Wrocławia - RMG wykonali Super Robotę !!! Chwalono ich nawet za to na Światowych stronach efektów 3D. Pozdrawiam. JW