Według mnie film jest bardzo dobry.Trzymał napięcie i muszę przyznać że trochę się bałam tak już mam że filmy o nawiedzeniach wywierają na mnie duże wrażenie.Tylko jedna scena była kiepska mianowicie scena walki byłą trochę sztuczna ale reszta filmu była naprawdę dobra.Piosenki były tylko dwie w tym jedna bardzo dobrze wpasowała się w klimat.W każdym razie było i tak mało że właściwie nie zwróciłam na nie uwagi.No i dwie męskie role były dobrze obsadzone aż miło było popatrzeć.Daje 8/10.Kupiłam i nie żałuje.Myślę że warto obejrzeć polecam
Zgadzam się :-). Nie lubię horrorów, ale kino bolly - bardzo i mi się film bardzo podobał :-). Także, jak piszą krytykę na horror- mają rację, może nie jest to straszny film :-). Straszący film - poprawka. Straszny też nie jest. Zwyczajnie nie jest to horror, a świetne kino bollywood! Polecam każdemu sympatykowi tego gatunku, bo straszy subtelnie i trzyma w napięciu- trzyma na prawdę tych, którzy nie lubią czuć strachu dla zabawy! Jeszcze dodam, że tych widoczków ze zdjęć na okładce opakowania DVD nie ma we filmie- będzie dobrze, nie bać się oglądać :-). Ja na pewno jeszcze kiedyś obejrzę - może i więcej niż raz.