ja też oglądam z chłopakiem:-) troche to drzewo próbujące zjeść chłopca mnie odstraszyło, ale mam nadzieję ze warto nie spać do 2.20:-)
acha 1000 razy hehe :D No ja być może to widziałem za dzieciaka ale pamiętam jak przez mgłę, tylko ten motyw pajaca coś kojarze
Jak tak lubicie horrory to polecam starego Omena, Egzorcystę i Lśnienie. Chociaż pewnie juz je widzieliscie i to kilka razy :)
Hehe, a możesz zdradzić?:). Tzn nie chce wiedzieć kto, tylko tak ogólnie czy ktoś w ogóle.
Nie ma zdradzania ;) wytrwać trzeba do końca filmu aby się przekonać :P
Oglądam z Wami :)
No dobra, masz rację, za godzinę się dowiem co i jak:). Już tak mam, że niecierpliwa jestem:)
ja też oglądam... kij z tym, że przez następne dwa miechy nie będę gasić światła na noc:P ooo moja ulubiona scena, aż zrobiłam się głodna
Mnie jeszcze nic tak bardzo nie wstrząsnęło póki co, ale adrenalinka jest:). Jak jesteś głodna to zdążysz coś zjeść,bo teraz z 20 minut reklam:/ . Ale to cały tvn: oglądasz reklamy, a tu nagle film:)
jakoś wytrzymię:P
a tak serio, w trakcie filmu jakoś nigdy mnie zbytnio nie rusza, gorzej jak mam potem zasnąć... jeśli jest ktoś z podobnymi problemami egzystencjalnymi to zapraszam do jakiejś grupy wsparcia czy coś:D
Tak, najgorsza scena, która mnie przerażała to to drzewo oraz pajac....pamiętam, że po tym moje zabawki były kocem przykrywane ;)
Albo po filmie "Egzorcyzmy Emily Rose" gdy przypadkowo obudzę się koło 3 w nocy lub po "Paranormal Activity" kiedy przed zaśnięciem słyszę jakieś tupanie lub stukanie (mimo, że wiem, że to potencjalnie sąsiad z góry). Grupa wsparcia się przyda :P
Po egzorcyzmach to dopiero miałam koszmary. Nigdy w życiu tego nie oglądnę drugi raz:/
MNIE TEŻ PRZERAŻA TEN PAJAC! DOŁĄCZAM DO GRUPY WSPARCIA! CHYBA MAM PAJACOFOBIE PRZEZ TEN FILM XD
Haha no nie mogę, chyba pomysł z tą grupą wsparcia nie jest zły:). Ja mam już arachnofobię to jeszcze teraz pajacofobia do tego:(. I jak tu iść spać?
Egzorcyzmy Emily Rose... nawet nic nie mów... :D Myślę, nie oglądałem - włącze sobie do snu... Pech chciał że skończyłem go oglądać ok 2:50 w nocy... co działo się dalej wiadomo.... xD
Ha ha :D moment do oglądania wybrałeś właściwy, nie ma co ;) przyznam się, że oglądałam ten film już dawno, jakieś 2 lata temu, więc całość średnio pamiętam. Za to doskonale zapadła mi w pamięć właśnie ta scena z godziną 3....i powiem Ci, że taka lekka trauma pozostaje do dziś ;)
egzorcyzmy były dość słabym horrorem, w którym główną moc miało stwierdzenie na faktach. Oczywiście ile tych faktów i jak prawdziwe są to inna sprawa.
A tak abstrahując to nie wiem jak tak dobry film można psuć sobie reklamami;P Wole być szcześliwym ownerem wersji dvd;)
Jak na horror to rzeczywiście nie powala, ale jednak ta godzina 3 zapada w pamięci ;)
Każdy woli wersje DVD, bez reklam ;)
Chociaż kiedy ogląda się film w TV na kanale gdzie nie ma reklam ( o dziwo jeszcze takie są) to czasami chociaż jedna przerwa by się przydała, np. na herbatkę czy WC ;)
Też tak czasem mam, ale to od horroru zależy:). Jak jest jakaś scena, która mnie przerazi dogłębnie to potem nie mogę zasnąć, bo cały czas o tym myślę i wyobrażam sobie nie wiadomo co. Kurde mój brat zaczął gadać przez sen przed chwilą, myślałam, że umrę na zawał:D. Do grupy wsparcia chętnie dołączę:)
dawno nie byłam na filmwebie, zrobili tu jakiś chat albo coś w tym stylu? haaha przez pajaca byłam bliska zawału:D ile razy bym tego nie oglądała, ciągle to samo:P
Ejjj oglądam ten film pierwszy raz... ! Boje się jak nie wiem ciekawe jak zasne ;/ :DD wgl ta dziewczynka mała mnie przeraża ;o
upodabnianie się wszystkich portali do siebie bywa irytujące, ale tym razem akurat przydałoby się coś na zasadzie chatu między użytkownikami:P cóż, pewnie skończy się jak zwykle- pozapalam wszystkie światła a i tak będę się bać zamknąć oczy:D
Chyba niestety nie zrobili jeszcze niczego takiego. Jejku ja też mam dość tego pajaca, te trumny, duchy, kościotrupy nie przeraziły mnie w ogóle,ale pajac...Kurde, teraz nie patrzę pod łóżko, bo się boje:(
Hehe;). Będziemy się wspierać:). I jak się Wam film podobał tak w ogóle?. Oprócz pajaca coś Was wystraszyło jeszcze?
nie wiem jak funkcjonują tutaj te dyskusje, ale na ogół spam nie jest nigdzie widziany, i jeśli działa to na takiej samej zasadzie jak większość for (forów?:)) to w akcie desperacji... ten pokój na onecie jest wolny:D
http://czat.onet.pl/10_11_12_13_lat,chat.html
Jakby nie patrzeć dyskutujemy o filmie, a za taki malutki spam przy okazji może nas nie ukamienują:). Ja co chwilę offtopuję i jeszcze mnie nie zbili za to jak do tej pory:)
no chyba, że tak;D myśleliście, że żartuję... serio wlazłam do tamtego pokoju:D ale skoro można tu bez strachu przed fbi pogadać to luzik:) nie chciało mi się wyłączyć telewizora zaraz po filmie, i, szczerze mówiąc, bardziej mnie chyba przestraszył ten program po nim niż sam 'duch':P co nie zmienia faktu, że zamknąć oczu na spokojnie nie mogę:D
Niestety chyba wszyscy poszli spać i zostałyśmy same na placu boju:(. A niech im się za to pajace przyśnią:P. Żartuje oczywiście, nikomu tak źle nie życzę:P .Mam nadzieję, że fbi nas nie zamknie:P. A jeśli tak to chcę mieć okno w celi, bo boję się ciemności:/
ja bym właśnie wolała bez okien, ale za to z lampką:D boję się nawet iść do łazienki zrobić demakijaż, bo trzeba zamknąć oczy:D chociaż teraz nie jest tak źle, największe schizy miałam po 'insidious', jeśli ktoś widział to za każdym razem jak zamykałam oczy widziałam tę starą kobietę, która prześladowała ojca
<hahaha> spokojnie, jestem z Tobą, dasz radę:D. Nie oglądałam tego Insidious,ale z tego co piszesz to też straszne. Choć w sumie wolę po stokroć takie horrory, gdzie faktycznie o duchach, zjawiskach paranormalnych niż takie co się tylko krew przelewa, więc może jak ochłonę już po tym to oglądnę.
A co do filmu to jaką wystawiłaś mu ocenę?.Bo ja się w sumie zastanawiam i nie wiem...Gdyby nie ten okropny pajac to chyba nic by mnie nie przestraszyło w nim jakoś szczególnie:/. Ale nie był zły, w końcu to podobno klasyk jest.
w sumie to teraz mu wystawiłam, solidną szóstkę. 'Naznaczony' nie jest jakoś szczególnie straszny, ale jeśli tak jak ja ma się dużą wyobraźnię i skłonność do straszenia samego siebie to nie polecam, ta lasencja naprawdę koszmarna:P przynajmniej mnie solidnie utkwiła w pamięci
Hmm ja się chyba z tym jednak prześpię. O ile zasnę:)Też tak 6/7 bym dała. Hehe to zastanowię się nad tym naznaczonym, ma ocenę ponad 6 na FW, czyli chyba nie jest zły. Też mam bujną wyobraźnię więc może być ciekawie. Jak tam, zamknęłaś już oczy?
nie, ale idę spróbować zmyć makijaż i zrobię pierwsze podejście, bo już mi wysychają ślepia:P dobrze, że nie śpię w swoim pokoju, bo telewizor jak go wyłączę to jeszcze przez jakiś czas co kilka minut tak 'trzaśnie', to dopiero potrafi przestraszyć:D