PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=219556}

Dungeon Siege: W imię króla

In the Name of the King: A Dungeon Siege Tale
2007
4,8 19 tys. ocen
4,8 10 1 18878
3,0 2 krytyków
Dungeon Siege: W imię króla
powrót do forum filmu Dungeon Siege: W imię króla

, że Film z taką obsadą może być aż tak kiepski. Nie widziałem tego filmu i jakoś odstrasza mnie nazwisko reżysera. Ale może kiedyś się przekonam ;)

Szczepanek

no ja zapomniałem spojrzeć na nazwisko reżysera, no i jakoś nie żałuje film nawet nawet, czasem się wydaje że to następna cześć Transportera ( pewnym momencie myślałem że Farmer powie coś w stylu Franka Martina ), ale jeśli chodzi od stron fantasy to jak w mordę strzelił fabuła nawet nawet,film ma potencjał byle ktoś go wykorzystał, do aktorów nie mam co się przyczepić, moja ocean 7/10. Dlaczego? Za postać Farmera i Zemstę, za to jak traktował władze, możliwe że za to. :)

ocenił(a) film na 9
Szczepanek

To jak możesz oceniać film, że jest słaby skoro go nawet nie widziałeś?? To tak jak ja mogę ocenić twój wygląd tylko z tego jak napisałeś na forum.
Wypowiedz się na temat filmu po jego obejrzeniu a nie przed. Wtedy rzeczowo można podyskutować.
Swoją droga film mi się podobał. Reżyser też mnie przeraził ale tu jakoś mu to całkiem dobrze wyszło, Choć am takie dziwne przeczucie, że jak by był inny to z tą obsadą film byłby jeszcze lepszy