PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=219556}

Dungeon Siege: W imię króla

In the Name of the King: A Dungeon Siege Tale
2007
4,8 19 tys. ocen
4,8 10 1 18878
3,0 2 krytyków
Dungeon Siege: W imię króla
powrót do forum filmu Dungeon Siege: W imię króla

Jakim cudem temu pożal się Boże "reżyserowi" udało się nakłonić do współpracy Jasona Statham`a??

jazz_4

Temu, że tak sobie za żartuje "reżyserowi", sie dziwie , jak on kogo kolwiek zaangażował do tej szmiry. Kristanna Loken,Ron Perlman też są dość znani .

ocenił(a) film na 4
prokopziom

Tez sie dziwie, ze tacy aktorzy grali w tym filmie :D

tadek89

TEŻ SIĘ DZIWIĘ!

Jason Statham
Ray Liotta
Kristanna Loken
Claire Forlani
Leelee Sobieski
Burt Reynolds
John Rhys-Davies
Ron Perlman

jazz_4

We wcześniejszych "produkcjach" też przecież występowali znani aktorzy...
Jak ktoś będzie znał odpowiedź na to pytanie to niech da znać.

ocenił(a) film na 2
Pogo3D

po prostu nie-wie-rze:| to jakaś totalna kpina. Póki nie przekonałem się na własne oczy nie byłem w stanie komukolwiek zawierzyc na słowo, że to tylko kolejna padlina Bolla. Rzeczywiście. Tego się nie da oglądać pomimo tej plejady gwiazd... Również nasuwa mi się pytanie jak on ich zachęcił do gry w tym "filmie"? nie-wie-rze.

Aryjczyk_2

tak macie racje zwiastun filmu był obiecujący ale uwe boll jak zwykle schrzanił film ciekawy jestem ile dostał głosów by już filmów nie robił

ocenił(a) film na 9
jazz_4

Odpowiem Wam wszystkim; ano takim CUDEM, że
1. wszyscy ci aktorzy tez potrzebują pieniędzy,
2. w dupie mają opinie takich fachowców; jak (bez obrazy) Wy wszyscy... ...wracajcie oglądać Casablankę (po raz 136)...

ocenił(a) film na 2
crimson1

Znawca chciał byc orginalny to przychrzanił się do Casablanki...
A co do Bolla to faktycznie ma jakis sposób żeby nakłaniać znanych aktorów do grania w swoich filmach, juz wcześniej występowali u niego np Christian Slater czy Michael Madsen.Pieniądze pieniędzmi ale żeby w takiej tandecie grać, napewno by się znalazły dla nich inne propozycje, wystepu w chociażby przecietnych filmach,a jak nie to chyba juz lepsze by reklamy były.

ocenił(a) film na 9
Brat_Stali

Casablankę oglądam, jak mam "easy mood", Fantasy natomiast - na co dzień. Oczywiście każdy ma prawo do swojego zdania, więc powiem jakie jest moje:
Uwe Boll to gwiazda wśród reżyserów 21 wieku. nie boi się pokazać życia, takim, jakie ono jest. W Dungeon Siege jest dla mnie wszystko, co film Fantasy powinien mieć + ten niesamowity klimat, który właśnie Boll umie wprowadzić w podświadomość widza.
Jeśli nie wiecie o co mi chodzi, to nie kłóćcie się proszę ze mną - nie zrozumiemy się...

crimson1

nie dziwie się że dałeś mu 10 :_

jazz_4

mi się wydaje że skłonił ich scenariusz, albo producent :) albo jedno i drugie. Olali reżysera sami nagrali film, napisali tylko jego nazwisko, na końcowych napisach aby nie płakał, i poszło :)

DZC

Tu nie chodzi o producenta albo o scenariusz filmu tu chodzi o reżysera, żeby aktor dobrze zarabiał musi być znany, a teraz granie w filmach bolla można porównać do grania w filmach np spiellberga pod względem sławności są na równym poziomie... a trzeba przyznać, że każdy kto chociaż trochę otarł się o film i nawet Ci co nie, na bolla kiedyś wpadną i się nim zainteresują, tak jak nadzwyczajne piękno zachwyca i przytrzymuje, tak głupota i bezmyślność śmieszy i przyciąga uwagę :] and that's all folks ;]

jazz_4

Liotta i Madsen (wcześniejsze produkcje) to znajomi Bolla więc nic dziwnego, że wystąpili w jego filmach.

jazz_4

A ja wiem jakim cudem. Boll umie hipnotyzować ludzi. Nie ma innego wytłumaczenia. A pozatym: Boll - to twój najlepszy film. Ale Ty Stathamie , Liotto i Forlani - nie zapomne wam tego.