PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=219556}

Dungeon Siege: W imię króla

In the Name of the King: A Dungeon Siege Tale
2007
4,8 19 tys. ocen
4,8 10 1 18878
3,0 2 krytyków
Dungeon Siege: W imię króla
powrót do forum filmu Dungeon Siege: W imię króla

Tragiczne to są poniższe komentarze dzieciaszków w wieku gimnazjalnym noo prawdziwi znawcy tematu hehehe
Poza tym film bardzo dobry polecam dobra rozrywka miło się oglądało gwiazdorska obsada nie wynudzisz się przed ekranem no chyba że wolisz pokemony ;)

TOMASUSMAGNUS

No ja bardzo lubię Stathama ale jakoś się wynudziłem. Bolla powinni zastrzelić.

ocenił(a) film na 1
Mateo_SF

Ciekaw jestem, jak Boll go nakłonił do zagrania w jego filmie... Ja bym się zastanowił dwa razy, zanim bym do niego poszedł.

ocenił(a) film na 1
TOMASUSMAGNUS

hm...ja nie jestem w wieku gimnazjalnym - a film uważam za totalna porażkę i żerowanie na popularności Władcy Pierścieni - niektóre zapożyczenia są żenująco czytelne...odniosłam wrażenie, że aktorzy przemykają się chyłkiem po ekranie w nadziei, że nikt ich nie rozpozna. A co do aktorskiej obsady...każdy zagra jak mu zapłacą, ale obecność przebrzmiałych sław nie zmienia faktu, że scenariusz był tragiczny.

ocenił(a) film na 7
Ksiezniczka_Marta

Całkowicie zgadzam się, z twoją wypowiedzią. tyle tylko że dla mnie nie niektóre zapożyczenia, tylko wszystkie były bardzo, a to bardzo żenujące a było ich naprawdę dużo.

Levareq

Najwiecej to chyba z Herkulesa i Jolaosa;) strasznie słaby ten film, i niech nie mówią że dla dzieci, bo wątpie żeby dzieci to oglądały

ocenił(a) film na 1
TOMASUSMAGNUS

I to mówi osoba, która daje 2012 9/10, to ja już chyba wole pokemony, mimo iż do gimnazjum mi daleko...

cokane87

3/10. Właściwie tylko za dobrą obsadę oraz, że kilka razy były pozytywne momenty w kwestii obrazu. Największą bolączką filmu jest scenariusz, rozumiem że gra sama w sobie jest prosta jak konstrukcja cepa. Mimo to po prostu kwestie trącą kiczowatym patosem, postacie są nudne jak flaki z olejem, a pomysł z imieniem Farmer to jakaś kpina.

Chciałbym zobaczyć ten film, ale z innym reżyserem. Wykonanie dalekie od LOTR, ale znacznie już lepsze od Wiedźmina itd. Dobry pomysł, dobry scenariusz i z taką ekipą można zrobić coś co zasługuje chociaż 7/10.

ocenił(a) film na 1
TOMASUSMAGNUS

Ten film był po prostu tragiczny, najgorsze fantasy jakie w życiu widziałem.
Nie próbujcie go ratować, twierdzeniem, że ma tak niską ocenę z powodu Bolla.
Gówno jakich mało 2/10.

TOMASUSMAGNUS

Mój najlepszy aktorzyna gra więc oczywiście że obejrze.. spodziewam sie czegos fajnego ;p Zaczęciłeś mnie swoją opinią ..wiec dzieki Tobie wiem że to nie jest dno xd PZdr.