PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=219556}

Dungeon Siege: W imię króla

In the Name of the King: A Dungeon Siege Tale
2007
4,8 19 tys. ocen
4,8 10 1 18878
3,0 2 krytyków
Dungeon Siege: W imię króla
powrót do forum filmu Dungeon Siege: W imię króla

Dobra Komedia!:)

ocenił(a) film na 5

Szczerze powiem, że dawno nie uśmiałem się na filmie jak na tym "dziele" a mojemu zdziwieniu nie było końca, gdy z każdą następną minutą na ekranie pojawiały się kolejne gwiazdy...jak Uwe nakłonił tych wszystkich, jakby nie było dobrych aktorów do wzięcia udziału w tym projekcie? Film oceniłem na 5 gdyż jak mówiłem, uśmiałem się setnie...a scena w której John Rhys-Davies przyjmuje dumną pozę, po zejściu z wierzchowca i wypowiada, jeszcze bardziej dumnie "Zajmijcie się moim koniem!" rozwaliła mnie na łopatki i do końca seansu rechotałem tarzając się na podłodze:D Jeśli nie podejdziecie do tego filmu zbyt poważnie, może uda Wam się tak jak mnie znaleźć tam walory komediowe:) Zdecydowanie nie uznaje seansu za czas stracony, choć produkcja tak, z takimi aktorami powinna być duuużo lepsza.

ocenił(a) film na 3
cycunio

Lubie Stathama ale ten film to porażka, chyba że faktycznie bierze się go za komedie.

ocenił(a) film na 5
gwareczka

Irytująca muzyka i ciagle wrazenie jakby to byl tani 'Lord of Ring'. Poza tym niewykorzystane mozliwosci jakie dawal scenariusz, a do tego strasznie chaotyczny.