PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=219556}

Dungeon Siege: W imię króla

In the Name of the King: A Dungeon Siege Tale
2007
4,8 19 tys. ocen
4,8 10 1 18899
2,5 4 krytyków
Dungeon Siege: W imię króla
powrót do forum filmu Dungeon Siege: W imię króla

że wyjdzie z tego coś zjadliwego,ale zamiast tego spełnił się najgorszy koszmar!!

Minusów jest tak wiele że aż nie wiem od czego zacząć!!
może tak:
Przesadzony mix aktorów,obsada imponująca,sami świetni aktorzy ale po prostu nie było chemii,że tak delikatnie to ujmę.
Szczególnie zawiódł mnie Ray Liotta,uwielbiam go,ale jak zobaczyłam go w tym wdzianku to nie wiedziałam,czy śmiać się czy płakać.

Jak już wszyscy wspominali-ścieżka dźwiękowa tak fatalna że nawet nie da się tego opisać słowami!!Brzmi jak jakieś brzdękolenie pięciolatka!Skąd oni to wytrzasnęli??!!

Na dodatek te całe stwory przypominały mi te ze starych odcinków Power Rangers...

Szkoda,naprawdę szkoda...gdyby wziął się za to jakiś porządny reżyser to dałoby się zrobić naprawdę super film....:(

rudaxxxmarta

Pewnie oglądałaś wersje ściagnięta z internetu. Ta wersja akurat ma gorszy dźwiek niż w orginalne z uwagi na brak tonów niskich. Wersja wyswietlana w kinie ma o wiele lepszą wersję dźwiękową!

ocenił(a) film na 4
orli6666

może masz rację,a ty oglądałeś/aś ten film w kinie?

rudaxxxmarta

Nie, ale czytałem o tym w internecie. Do 15 kwietnia ( czyli premiery filmu na DVD ) nie będzie wersji z poprawnym dźwiękiem.

ocenił(a) film na 5
rudaxxxmarta

Nie wiem o co ci chodzi z tą chemią. I nie wiem też co masz do całkiem dobrze zrobionych krogów. Kurczę. Faktycznie dużo wad:).