powiem tak,widziałem 2 pierwsze zwiastuny i nie napawały mnie optymizmem,wygladały średnio,momentami nawet tragicznie(tandetnie),przed chwilą ogladnąłem najnowszy zwiastun i mysle że film może nie być taki zły,może sie okazać bardzo dobry,a tego bym włąsnie chciał bo bardzo lubie Jasona Stathama,podsumowując:+mamy bardzo dobrych aktorów,ciekawą fabułe -dość niski budżet(sądze że gdyby był wyższy to albo była by to największa i najkosztowniejsza wpadka w wykonaniu Uwa lub wielki hicior) i Uwe Bolla,zobaczymy co z tego będzie,mam nadzieje że chociaż ten film Uwowi wyjdzie!!!Pozdro dla wszystkich!!!!
nono dokladnie obsada calkiem calkiem i po trailerach dosc to wyglada a moze wrescie mu sie uda cos ciekawego zrobic heh a jaki jest budżet filmu?? i wogole skad uwe ma hajs na to
no co do budżetu to niejestem pewien,niektórzy piszą że jest to 20mln$ ,inni że 60mln$,jedno jest pewne,jak na film takiego pokroju który powinien byc zrealizowany z rozmachem to bardzo mało!!Mam tylko nadzieje że Uwe niezrobi czegoś w stylu alone in the dark bo tamto też NIENAJGORZEJ wyglądało na zwiastunach,a okazało się ....sam niewiem czym,nawet niewiem jak dotrwałem do końca.Aha,jeszcze jednym duzym plusem tego filmu może być choerografia walk,bo słyszałem że zatrudnili dobrego szpeca od tej roboty,a łącząc to z Jasonem Stathamem to walki powinny być genialne!!!!
Budżet wynosi 60 mln dol. z tym że film ma być podzielony na 2 części podobnie jak Kill Bill, więc łatwo sobie obliczyć...
Opymiści... Wdzieliście wszystkie trzy filmy na podstawie gier jakie Boll "skleił" do tej pory?
To będzie następne gówno, nad czym szczerze ubolewam, ale taka jest prawda.
Napieprzają się jak wefilmie akcji, oglądnijcie trailery, a to przecież produkcja fantasy ludzie! Mało, krainy fantasy wyglądają niczym lasek wolski w Krakowie! Paranoja. Lepiej sobie uświadomcie za wczasu, że to jego następny film który zasili honorowe miejsce na liście najgorszych filmideł wszechczasów, a tak lubiłem tą gierkę...