PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=219556}

Dungeon Siege: W imię króla

In the Name of the King: A Dungeon Siege Tale
2007
4,8 19 tys. ocen
4,8 10 1 18878
3,0 2 krytyków
Dungeon Siege: W imię króla
powrót do forum filmu Dungeon Siege: W imię króla

No spoko... Praca na polu z mieczem u nogi jeszcze mogę wybaczyć, ale żołnierza który walczy jak ninja i potworki które wygladają troche jak orki , które walczą bezmyślnie ? nie,dziękuje. Za dużo błędów jak na kino XXI wieku. Jeszcze ten zamek... LOL. Niestety, ale Władca Pierścieni dla mnie jest najbardziej realistyczny.

użytkownik usunięty
endrju299

Jak w ogóle można porównywać taką potęgę jak Władca Pierścieni, do takiego shita jak to...

ocenił(a) film na 1

Porównanie jest na tle fantastyki ze średniowieczem, ponieważ w obu przypadkach są zamki, rycerze, zbroje, miecze, ale też orki. :)

ocenił(a) film na 2
endrju299

uwolnić okri

ocenił(a) film na 1
Kamecha

xD

Teraz właśnie pojąłem że Orki to są też delfiny, więc śmieszne jest że tak nazwano zielone, brzydkie i średniej wielkości "orki" :P

endrju299

Generalnie śmieszny to jest tu wyłącznie stopień Twojej edukacji i inteligencji.
Może jeszcze porównaj tą szmirę do Bravehearta i Gladiatora? Przecież tam też napierdalali się mieczami.

A liczba mnoga od ork to orkowie. Orki to ssaki wodne, krewni delfinów.

ocenił(a) film na 1
Asdasiq

No to faktycznie masz nad czymś się żalić, ponieważ Dungeon Siege oraz Władca Pierścieni to ten sam gatunek filmowy więc można go porównać na tle ról, efektów specjalnych itp.

Nie, nie porównam bo to już byłoby kulą w nogę, więc sam się zastanów nad tym co piszesz, bo sam sobie dołki kopiesz.

PS: dzięki za odmianę.

ocenił(a) film na 2
Asdasiq

Ehh... Orki to takie pandy, tylko że w wodzie i mają płetwy.

ocenił(a) film na 2
endrju299

obecnie panuje taka tendencja, że albo trzeba walczyć jak ninja albo być magiem

Kamecha

i albo walić z axa albo z różdżki!

endrju299

ale o czym tu jest rozmowa w ogole koles mowi ktory film fantastyczny jest dla niego najbardziej realistyczny? slynna kobieca logika sie przy tobie chowa.

użytkownik usunięty
endrju299

'dopóki nie wszedłem do internetu nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów' (St. Lem). od siebie dodam: PRZEMĄDRZAŁYCH IDIOTÓW.