No spoko... Praca na polu z mieczem u nogi jeszcze mogę wybaczyć, ale żołnierza który walczy jak ninja i potworki które wygladają troche jak orki , które walczą bezmyślnie ? nie,dziękuje. Za dużo błędów jak na kino XXI wieku. Jeszcze ten zamek... LOL. Niestety, ale Władca Pierścieni dla mnie jest najbardziej realistyczny.
Jak w ogóle można porównywać taką potęgę jak Władca Pierścieni, do takiego shita jak to...
Porównanie jest na tle fantastyki ze średniowieczem, ponieważ w obu przypadkach są zamki, rycerze, zbroje, miecze, ale też orki. :)
xD
Teraz właśnie pojąłem że Orki to są też delfiny, więc śmieszne jest że tak nazwano zielone, brzydkie i średniej wielkości "orki" :P
Generalnie śmieszny to jest tu wyłącznie stopień Twojej edukacji i inteligencji.
Może jeszcze porównaj tą szmirę do Bravehearta i Gladiatora? Przecież tam też napierdalali się mieczami.
A liczba mnoga od ork to orkowie. Orki to ssaki wodne, krewni delfinów.
No to faktycznie masz nad czymś się żalić, ponieważ Dungeon Siege oraz Władca Pierścieni to ten sam gatunek filmowy więc można go porównać na tle ról, efektów specjalnych itp.
Nie, nie porównam bo to już byłoby kulą w nogę, więc sam się zastanów nad tym co piszesz, bo sam sobie dołki kopiesz.
PS: dzięki za odmianę.
ale o czym tu jest rozmowa w ogole koles mowi ktory film fantastyczny jest dla niego najbardziej realistyczny? slynna kobieca logika sie przy tobie chowa.