Odwalcie się od Uwe bo Uwe naprawdę się postarał i szczerze napiszę... Udało się !
Nie jest to dzieło pokroju "Władcy Pierścieni" owszem, ma wiele "Bugów;D", sam początek
jest bezsensownie nakręcony, kilka zdjęć też bez sensu, bez ducha. Ogulnie zaś jest
dobrze więc siedem gwiazdek ode mnie.
Panie Uwe czekam na kolejne "Lepsze" produkcje (Bo przyznaję to co ostatnio wyszło jest cienkie;P
Wiem, ze o gustach sie nie rozmawia, ale w tym wypadku musze zrobic wyjatek. Wedlug mnie Boll jest nie tyle slabym, co po prostu chujowym rezyserem:P Zreszta zobacz sobie inne jego filmy, jak na przyklad ekranizacja gry Postal. Nie wiem skad ten facet jest tak znany i kto daje mu pieniadze na krecenie filmow, to chyba jeszcze wieksza zagadka niz "czy w kosmosie istnieje zycie poza nami"
W kosmosie istnieje życie poza nami;D A co do Bolla... Przyznam Postala zjechał na maxa owszem... Dungeon zaś (Moim zdaniem) nie jest dziełem wysokich lotów, jest średni lecz również POPRAWNY (Obok kilku baboli) Więc osobiście nie mogę dać produkcji niżesz noty bo nie jest ona aż tak zła... Tyle
Jak mam być szczery, to właśnie początek filmu był jeszcze w miarę w miarę, miałem nawet nadzieję, że wyjdzie fajna historyjka. Niestety im dalej w las, tym coraz gorzej, a końcówka, włącznie z pojedynkiem magów al'a Władca, tragedia.
Powiem krótko: Władca Pierścieni dla ubogich i tyle.
On od dawna jedzie na tej karze bo ktoś jego filmu musi oglądać. Skoro nikt kto je ogląda nie wytrzymuje do końca Uwe musi cierpieć za swój największy grzech reżyserowanie.
Chcąc o czymś wyrazić opinię to wypada to coś najpierw poznać. W tym miejscu chciałbym podziękować piratom.
mi tez sie podobal , swietny film. uwe nie jest za dobrym rezyserem to wiem ale ten film mu wyszedl i to dobrze. lubie takie klimaty jak w tym filmie.