PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=219556}

Dungeon Siege: W imię króla

In the Name of the King: A Dungeon Siege Tale
2007
4,8 19 tys. ocen
4,8 10 1 18878
3,0 2 krytyków
Dungeon Siege: W imię króla
powrót do forum filmu Dungeon Siege: W imię króla

Odwalcie się od Uwe bo Uwe naprawdę się postarał i szczerze napiszę... Udało się !
Nie jest to dzieło pokroju "Władcy Pierścieni" owszem, ma wiele "Bugów;D", sam początek
jest bezsensownie nakręcony, kilka zdjęć też bez sensu, bez ducha. Ogulnie zaś jest
dobrze więc siedem gwiazdek ode mnie.
Panie Uwe czekam na kolejne "Lepsze" produkcje (Bo przyznaję to co ostatnio wyszło jest cienkie;P

ocenił(a) film na 5
BISKUPMAT

Wiem, ze o gustach sie nie rozmawia, ale w tym wypadku musze zrobic wyjatek. Wedlug mnie Boll jest nie tyle slabym, co po prostu chujowym rezyserem:P Zreszta zobacz sobie inne jego filmy, jak na przyklad ekranizacja gry Postal. Nie wiem skad ten facet jest tak znany i kto daje mu pieniadze na krecenie filmow, to chyba jeszcze wieksza zagadka niz "czy w kosmosie istnieje zycie poza nami"

ocenił(a) film na 7
VojtyNCE

W kosmosie istnieje życie poza nami;D A co do Bolla... Przyznam Postala zjechał na maxa owszem... Dungeon zaś (Moim zdaniem) nie jest dziełem wysokich lotów, jest średni lecz również POPRAWNY (Obok kilku baboli) Więc osobiście nie mogę dać produkcji niżesz noty bo nie jest ona aż tak zła... Tyle

ocenił(a) film na 3
BISKUPMAT

Jak mam być szczery, to właśnie początek filmu był jeszcze w miarę w miarę, miałem nawet nadzieję, że wyjdzie fajna historyjka. Niestety im dalej w las, tym coraz gorzej, a końcówka, włącznie z pojedynkiem magów al'a Władca, tragedia.
Powiem krótko: Władca Pierścieni dla ubogich i tyle.

ocenił(a) film na 6
chemas

Idealne określenie Władca Pierścienie dla ubogich

ocenił(a) film na 1
adrian229

Ubodzy niczym sobie nie zasłużyli na takiego "Władcę Pierścieni".

ocenił(a) film na 6
Sanderus

Nikt sobie nie zasłużył na tego gniota.

ocenił(a) film na 1
adrian229

Zasłużył. Uwe Boll. Powinien za karę oglądać swoje filmy bez przerwy przez rok.

ocenił(a) film na 6
Sanderus

On od dawna jedzie na tej karze bo ktoś jego filmu musi oglądać. Skoro nikt kto je ogląda nie wytrzymuje do końca Uwe musi cierpieć za swój największy grzech reżyserowanie.

ocenił(a) film na 3
adrian229

sądząc po wpisach, to nawet sporo ludzi ogląda .... niestety

ocenił(a) film na 6
chemas

Ten film człowiek ogląda tylko po to by się pośmiać z Uwe.

ocenił(a) film na 1
chemas

Chcąc o czymś wyrazić opinię to wypada to coś najpierw poznać. W tym miejscu chciałbym podziękować piratom.

ocenił(a) film na 3
Sanderus

To prawda

BISKUPMAT

mi tez sie podobal , swietny film. uwe nie jest za dobrym rezyserem to wiem ale ten film mu wyszedl i to dobrze. lubie takie klimaty jak w tym filmie.

ocenił(a) film na 5
marcino241984

Patrząc obiektywnie to jeden z najlepszych filmów Bolla :P