nawet ciekawia gierka. fabuła filmu jest, że tak powiem, zbliżona do oryginalnej fabuły gry( ok, zgadza sie tylko farmer ;]). ale co podkusiło Uwe Bolla by robić z 'Dungeon SIege' pełnometrażowy film? jest cała galaktyka innych gier z genialnymi scenariuszami! np Planescape: Torment
CZŁOWIEKU czy wiesz co mówisz?!?!?! Skasuj, zamaż korektorem, wyślij na wakacje 2 ostatnie słowa z postu i nigdzy przenigdy nie stawiaj P:T z Uwe Bollem w jednym akapicie!! Nie wolno nawet dopuscić takiej myśli żeby Boll nakręcił ekranizację tej wspaniałej gry!!
co do Uwe Bolla, nigdy nie widziałem ani jednego jego filmu, ale z tego co czytałem i słyszałem to chodząca porażka. co do Tormenta, nie napisałem żeby Boll wyreżyserował film na podstawie fabuły tejże gry, źle mnie zrozumiales ;p dobrze by bylo jakby KTOŚ się zajął filmem na podstawie Tormenta, byłoby genialnie!
Jeśli Uwe Boll przeczytał mojego wcześniejszego posta i wpadnie na pomysł zrobienia filmu Planscape:Torment, możesz spokojnie zwalić wine na mnie :P