Jest to mój pierwszy komentarz. Do tej pory tylko oceniałem filmy, ale poczułem że o tym filmie naprawdę warto napisać.
Film bardzo mi się podobał. Oczywiście nie wszystkie wątki, nie wszystkie sceny czy ujęcia. Choć nie był to film podobny do tych które oglądam na co dzień, miał jedną ogromną i niepowtarzalną zaletę - był PRAWDZIWY. Każdy film, który oglądamy jest grany przez aktorów, profesjonalistów, którzy są wyuczeni jak odgrywać emocje i zachowania ludzi. Po tym filmie mam wrażenie, że aktorzy powinni się jeszcze wiele nauczyć....
Podsumuję to krótko: naprawdę warto zobaczyć ten film. Nie zdajemy sobie czasem nawet sprawy, jak wiele dzieje się na ziemi, jak wiele zwyczajnych i jednocześnie niezwyczajnych historii dzieje się na ziemi. To czym nas karmią media, te niby najważniejsze informacje nie zawsze są tym o czym chcielibyśmy usłyszeć. Czasem chcielibyśmy po prostu usłyszeć, że ktoś robi to co my, ma takie same problemy, ma swoje pasje tak samo jak my, każdego dnia budzi się i stawia czoła kolejnym wyzwaniom... to dodaje otuchy, uwrażliwia i motywuje do działania.