PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=44}

Dzień zagłady

Deep Impact
1998
6,6 36 tys. ocen
6,6 10 1 36401
5,5 11 krytyków
Dzień zagłady
powrót do forum filmu Dzień zagłady

o wiele bardziej wole ''Dzień zagłady'' od moim zdaniem mocno przereklamowanego Armagedonu,film naprawde trzyma w napięciu,jeśli ktoś jeszcze go nie widział a zastanawia się czy obejrzeć to naprawde polecam!

ocenił(a) film na 8

zgadzam się

Nie zgadzam się.

ocenił(a) film na 8

Moim zdaniem tutaj bardziej czuć grozę zagłady świata w Armagedonie od razu wiadomo ,że Bruce Willis uratuje świat (do tego ta patetyczna muzyka i spowalnianie ujęć...)

ocenił(a) film na 8

również zgadzam się
ale o zgrozo średnią ocen Armageddon ma wyraźnie wyższą...

ocenił(a) film na 8

Armaggeddon dużo lepszy bo brakuje mu dłużyzn, ale Dzień zagłady jest okej. Jak na lata 90 całkiem dobrze zmontowany :)

ocenił(a) film na 8

Zgadzam się z Tobą. "Dzień zagłady" to dla mnie jeden z tych filmów, które mogę wielokrotnie oglądać i za każdym razem wywołuje u mnie emocje. "Armageddon" natomiast niesamowicie mnie irytował - nie chodzi tu tylko o błędy (typu pożar w próżni) - jak ktoś to fajnie ujął na tym forum, że usilnie wciskają nam bohaterstwo i patriotyzm Amerykanów. Poza tym - wysyłanie w kosmos ekipy od wierceń naftowych, której szkolenie i treningi trwały raptem kilka dni?

ocenił(a) film na 6

ja tam lubię takie amerykańskie bajeczki o końcu świata :D

ocenił(a) film na 6

Hm, a do mnie jakoś jednak Armageddon przemówił (chociaż oba filmy oceniłem na 6/10) - wiadomo że nierealny i patetyczny, ale jakoś przygody gościa co wszystko potrafi rozwiercić fajniej mi się oglądało niż płacz dzieci i tragedie ludzi, którzy nie przetrwają ;]

Nie zgadzam się. Armagedon jest najlepszy :P