PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=44}

Dzień zagłady

Deep Impact
1998
6,6 36 tys. ocen
6,6 10 1 36401
5,5 11 krytyków
Dzień zagłady
powrót do forum filmu Dzień zagłady

Oglądałem go niedawno w TV i musze powiedzieć że ten film jest super...Wiele elementów jest aż zatrważającą realnych:
Np. wybieranie ludzi za pomocą loteri...ludzie powyżej jakiejś tam liczby wieku nie są objęci loterią...
Aż łezka mi się zakręciła w oku jak tam ta rodzina wybranych wchodziła do samochodu i ten młody specjalnie się ożenił ze swoją dziewczyną żeby przeżyła,i się okazało że ona może jechać a jej rodzice z malutkim braciszkiem niemogą...no te sceny są takie przygnębiające...
Film skłania bardzo ku refleksji nad własnym życiem...niewiemy ile mamy czasu,a jednak najlepiej być jak najwięcej z rodziną.

Matt_19_

święte słowa.... przy jedne scenie chciało mi sie płakać.................

andzia1316

Zgadzam się wzruszający film dający do myślenia.

ocenił(a) film na 9
Matt_19_

Zgadzam się w 100% z przedmówcami
a poza tym zauważcie ze jest jeden z nielicznych filmów katastroficznych o komecie, w którym ta kometa uderza w Ziemie (wprawdzie kawałek ale i tak spory ) xD

ocenił(a) film na 8
Astroniq

super

Matt_19_

Dziękuje BARDZO autorze tematu, który pięknie zespojlerował końcówkę filmu. FILM OGLĄDAŁEM CHYBA 5 LAT TEMU, zapomniałem o nim, dzisiaj miałem go obejrzec na TVN, wchodzę zobaczyc opinię - mi.n na twój temat. Jaki piękny spojler! Dlaczego w nagłówku nie napisałeś "UWAGA!! SPOJLER!!" A poza tym, jakiś dziwny gościu jesteś, że ten film wywołał u Ciebie takie uczucia. Wyluzuj.

użytkownik usunięty
Flashpoint

Jak można "zespojlerować" film komuś, kto go oglądał? :D:D