PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=44}

Dzień zagłady

Deep Impact
1998
6,6 36 tys. ocen
6,6 10 1 36244
5,5 10 krytyków
Dzień zagłady
powrót do forum filmu Dzień zagłady

Żałosne widowisko amerykańskiej dumy.
Brakuje tylko powiewającej amerykańskiej flagi na końcu filmu.
Gratuluje tym bohaterom, którzy ocalili matke Ziemie. Wierzmy w boga i żyjmy w nadziei
BUAAAA FUUUUUJ
ŻYGAM.

ocenił(a) film na 7
Varza

Jak w takim razie odniesiesz się do "hitu" o podobnej tematyce "Armageddon"? To właśnie tam, przekroczono wszelkie normy oceny inteligencji widza i debilnego patriotyzmu.
P.S. Osobiście uważam, że "Dzień zagłady" jest solidnym filmem katastroficznym.

ocenił(a) film na 1
wertuqq

"Armageddon" to oczywiście również propaganda tak bardzo dumnych z siebie Amreykanów.
Lecz "Armageddon" oceniłem na 3 ponieważ gdy wyłączysz mózg to film ten da sie nawet z przyjemnością obejrzeć.

ocenił(a) film na 7
Varza

Najwyraźniej mamy inny gust. Dla mnie "Armageddon" to słabizna jakich mało.

ocenił(a) film na 1
wertuqq

Dla mnie "Armageddon" to również słabizna.

wertuqq

Ten wpis nie ma nic wspólnego z gustem filmowym. Jest zwyczajnie głupi.

ocenił(a) film na 7
marcin261287

Opinie niedorozwiniętych umysłowo mnie nie interesują.

wertuqq

Miałem na myśli autora tematu, no ale widać niewiele się różnicie.

ocenił(a) film na 7
marcin261287

Dlaczego w takim razie piszesz do mnie? Znajdując taki wpis w skrzynce, odreagowałem.

wertuqq

Czytaj ze zrozumieniem.

ocenił(a) film na 7
marcin261287

Odpisujesz komuś i mówisz, że "wpis jest głupi". Skąd mam wiedzieć o co ci chodzi, skoro nic w twoim komentarzu nie wskazuje na adresata zakładającego temat?

wertuqq

Mój wpis:

"Ten wpis nie ma nic wspólnego z gustem filmowym. Jest zwyczajnie głupi."

Twój wpis:

"Najwyraźniej mamy inny gust. Dla mnie "Armageddon" to słabizna jakich mało."

Teraz widzisz związek?

ocenił(a) film na 7
marcin261287

Skąd niby mam wiedzieć, że nie chodzi o mój komentarz? Która część twojej wypowiedzi jednoznacznie określa adresata? Równie dobrze mogła tyczyć mojej wypowiedzi i nawiązania do gustu filmowego.

ocenił(a) film na 1
marcin261287

HAHA Przeczytajcie waszą dyskusje a dopiero pózniej oceniajcie kogoś trzeciego rzucając wyzwiskami :D
Niezły poziom tu jest na tym forum. Chyba za dużo dzieci sie wypowiada.

Varza

Za dużo gimbazy. I mam tu na myśli również Ciebie.

ocenił(a) film na 1
marcin261287

W odpowiedzi na mój post stwierdziłeś to samo co ja - nie jesteś zbyt oryginalny co?
Proponuje rozmawiać na temat filmu i nie zbaczać z tematu bo po to jest to forum.
Nie mam czasu na przekomarzanie sie z jakimiś bałwanami.
Jak chcesz to wez namiary na kolege @wertuqq i pokłóccie sie na privie a nie zaśmiecajcie forum.

Varza

Nie mam zbyt wiele do powiedzenia, gdy widzę takie tematy zakładane przez sfrustrowanych nastolatków, a mających na celu jedynie zwrócenie na siebie uwagi.

Co do filmu, to mógł Ci się nie spodobać, masz do tego prawo, ale ocenianie na 1/10 jako najgorszy gniot pokroju "Kac Wawa" nie będzie prze zemnie akceptowane.
Do tego te żałosne "argumenty" o amerykańskiej propagandzie. Serio - czego się spodziewałeś po filmie z taką fabułą? Może Polacy mieli nagle wyskoczyć znienacka z kapusty i wysadzić asteroidę rzucając w nią ziemniakami? Pomyśl trochę.

Varza

jeśli boli cie fakt, że to amerykanie w tym filmie "ratują świat" to pragnę poinformować, że tylko oni oraz/i rosjanie mogli to zrobić, żadne inne państwo nie ma nawet 1% budżetu, jaki USA wydaje rocznie na misje kosmiczne. więc gadka o propagandzie jest tutaj debilizmem. pozdrawiam