....które stają w gardle. Film jest po prostu nudny, nijaki, ni to straszny ni to śmieszny. A para głównych bohaterów to zdziecinniali pajace, nie sposób się przejąć ich losami.
zdazy sie ze stary film jest ciekawy, ale kiedy jest iracionalny to kazdy bedzie nudny ... kiedys do takich filmow jak ten zakwalifikuje sie cala seria piratow z karaibow
vandal7 nie no przegiąłeś stary, piraci są genialni, no może ostatnia część serii nie powaliła ale i tak jest fajna
w sumie to obejżałem tylko kawałek ostatniej bo mnie jakoś tak te kinowe nowości odpychają :D
aha, to się nie dziwię dlaczego ci się nie podobają, ta trylogia zawiera pełno efektów specjalnych które no rzeczywiście mogą się niektórym nie podobać. Jak chociażby kapitan Latającego Holendra z mackami na twarzy.
ja lubie zeby film czegos uczyl mial jakies pozytywne przeslanie, cos wiecej niz hot or not na tv viva, choc czasem niepowiem niekiedy tez obejze cos prostego zeby sie oderac od normalnosci :). moze i obczaje tych starszych piratow
ja tak samo lubię same takie filmy, choć też lubię takie głupawe komedia (bez przesady). Ale wydaje mi się ze Piraci z karaibów to film który jest oczywiście prostą produkcją na piątkowe wieczory, ale też wydaje mi się ze jest to film z bardzo pozytywnym przesłaniem, choć może nie dla każdego widocznym. Mi się bardzo ten film podobał