Dzieci kukurydzy

Children of the Corn
2009
4,2 5,4 tys. ocen
4,2 10 1 5402
Dzieci kukurydzy
powrót do forum filmu Dzieci kukurydzy
ocenił(a) film na 5
niepokorna_ja.

obejrzeć można :) i tyle ...

ocenił(a) film na 1
niepokorna_ja.

ten film to jakaś totalna porażka 1/10

ocenił(a) film na 1
alex_aj

szkoda czasu zdecydowanie... film obejrzałam w 40min bo przecież nie dało się wytrzymać...nudny, a przede wszystkim durny. Odradzam kategorycznie!!!

ocenił(a) film na 7
blurry3

I po tych 40 minutach oceniasz go, jeśli nie obejrzałaś/eś do końca to proszę nie oceniać jakiejkolwiek produkcji, nie będę tłumaczył dlaczego.

ocenił(a) film na 3
niepokorna_ja.

Ja na twoim miejscu bym nie oglądała... Film jest tak nudny że sie nie da... Szkoda na to czasu... Lepiej oglądnoc coś straszniejszego np. The ring albo coś w tym stylu

ocenił(a) film na 7
niepokorna_ja.

film jest średni, kwestia gustu, irytująca troche gra aktorów, poza tym jest dużo akcji i fabuła jest ciekawa :)

ocenił(a) film na 4
niepokorna_ja.

Szkoda czasu, są tylko ze dwie niezłe sceny,a poza tym to porażka...

radiateur

Zdecydowanie się zgadzam, jedyne co przeraża w tym filmie (przynajmniej mnie) to niewyobrażalny fanatyzm religijny tych dzieci, przecież to były małe potwory. Poza tym niemal wszystkie było irytujące, nawet, albo szczególnie ta Afroamerykanka, która w gruncie rzeczy miała dobrą intuicję...

ocenił(a) film na 4
arivka

No dokładnie.

niepokorna_ja.

To jest remake, pieprz to i nie oglądaj, mało komu przypadł do gustu, oryginał o wiele lepszy ;).

devjuII

Oryginał tak samo badziewny.

niepokorna_ja.

warto ciekawy film moze nie jest to arcydzielo gatunku ale na pewno niezly 6.5/10

ocenił(a) film na 7
burt1985

Niema takiej oceny jak 6koma5