PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=4340}

Dziennik Bridget Jones

Bridget Jones's Diary
2001
6,9 292 tys. ocen
6,9 10 1 291824
6,7 72 krytyków
Dziennik Bridget Jones
powrót do forum filmu Dziennik Bridget Jones

głupole

ocenił(a) film na 9

mój przyjaciel powiedział : nie bede oglądał filmu o jakiejś wariatce co sie ciągle odchudza i ma niską samoocenę a ja na to i racja bo takich mamy wokół wiele na codzień

Padme

I chyba właśnie w tym tkwi cały ten urok ;)

ocenił(a) film na 8
Padme

to o kim powinno się pisać książki i kręcić filmy?

ocenił(a) film na 9
Padme

No właśnie chyba w tym tkwi cały urok.
A poza tym Twój przyjaciel nie powinien oceniać filmu tylko po tym, że ktoś "ciagle się odchudza i ma niską samoocenę". A poza tym, to że się odchudza i ma niską samoocenę oznacza, że jest wariatem...? Więc w tam razie wszysyc ludzie wokół są wariatami ...? No więc skoro wszysyc ludzie są wariatami to o kim mają być kręcone filmy ...?
Troche nie rozumię Twojego problemu.
Tematu też nie rozumię.
Może mnie oświecisz?

PS. Radzę obejrzeć film, bo mimo wszystko Ty i ten Twój przyjaciel możecie się mile zaskoczyć. O ile w ogóle go zrozumiecie ...

ocenił(a) film na 8
klauuud007

Klaud, daj spokój, co tam jest do rozumienia :) ?

ocenił(a) film na 9
paulinako

Wiesz, może Padme nie zrozumie tego filmu, skoro nie chce go obejrzeć tylko dlatego, że gra tam kobieta, która ciągle się odchudza ... :D

ocenił(a) film na 9
Padme

Zastanawiam się, skąd wiedział o czym jest film:)
Również radzę obejrzeć, jest pełen humoru, romansu a akcja nie stoi w miejscu. Poza tym: w filmie Bridget praktycznie nie pokazuje swojej obsesji na punkcie odchudzania tak, jak w książce.

warumono

Kocham Bridget Jones, uwielbiam książkę i film. Mimo, że dużo tu przesady to jednak zawiera sporo prawdy jak choćby obsesja kobiet na punkcie odchudzania. Mam nadzieje, ze kiedyś powstanie serial o Bridget Jones, byle tylko był tak dobry jak książka czy film.
Pozdrawiam wszystkie kobiety na diecie, a także te wiecznie roztargnione:)