PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=474940}

Dziennik cwaniaczka

Diary of a Wimpy Kid
2010
6,4 17 tys. ocen
6,4 10 1 16716
4,0 3 krytyków
Dziennik cwaniaczka
powrót do forum filmu Dziennik cwaniaczka

Mnie ta seria przypadła do gustu chociaż nie jestem już w wieku takim jak główny bohater ale niezle się mnie oglądało całą serię :) Dużo śmiesznych momentów jak ten z serem i serową zarazą ;) Albo jak nie mogli na stołówce znalezc miejsca do jedzenia niezła była też scena albo jak uciekali przed chuliganami przez las .Ogólnie przyjemna seria jak dla mnie może być nie czytałem książek z tej serii ale i tak film się mnie spodobał :) Fajna seria i film dobry bo nie opiera się na jednym wątku tylko jest kilka scen o tym jak radzi sobie główny bohater w szkole albo w domu .Typowe dorastanie małolata i jego perypetie dotyczące jego pierwszych dni w szkole .Seria ukazuje także jego problemy ze starszym i młodszym bracie a także zauroczenie koleżanką z klasy ale to już w drugiej części :) Tak że oglądałem już drugi raz i też fajnie się ubawiłem . Postać Rowleya była niezła chociaż ten w okularach co jadał koło śmietnika i chwalił się ciągle swoim pieprzykiem też był dobry typ ;) Ogólnie to niezła była ta dziewczyna która tak trzymała się z dala od grupy i stale pouczała Grega i Rowleya :) A tak to ten brat Grega też niezły typek chociaż takie sytuacje znam z własnego życia ;) A te przygody szkolne też się przeżyło trochę samemu xd Chociaż to z serem na końcu było obrzydliwe ;) Ale i tak fajna seria warto zobaczyć całą serię bo każda część jest ciekawa .