PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=467539}

Dziennik nimfomanki

Diario de una ninfómana
2008
6,0 45 tys. ocen
6,0 10 1 45403
4,2 5 krytyków
Dziennik nimfomanki
powrót do forum filmu Dziennik nimfomanki

Świeżo po filmie. Ludzi było wiele, a najwięcej par.. co było ciekawym zjawiskiem ;) Jedyne zastrzeżenie, to nie do filmu, tylko do tego, że film powinien byc od 18, a nie 15 lat. Sceny są jak na Europejskie kino przystało odważne, a także nie powiedział bym, że prosty. Dla mlodych gorących pełnych hormonów kobietek może być złym kierunkowskazem albo przestrogą, ale tego nie wiadomo.

Na pewno nie jest sztampowy i trzyma poziom, który na pewno wielu wyda się ble, ale dla nich polecam pozycje takie jak - 'teksańska masarka piła mechaniczną' lub 'Madagaskar' ;]

vasil_zajcev

Film jest na pewno dość oryginalny, rzeczywiście warto czasem dla odmiany obejrzeć jakąś dobrą europejską produkcję. Przyjemnie się ogląda, ja się cieszę, że się na ten film wybrałam i polecam każdemu.

vasil_zajcev

To jest najlepszy film jaki ostatnio oglądałem, zdecydowanie warto "dziennik nimfomanki" obejrzeć. Val zagrana fenomenalnie, zresztą nie tylko ta rola. Film ma fajny klimacik, dobrze się ogląda.

vasil_zajcev

MI sie strasnzie podobał... Naprawde dawno nie było takiego filmu... ^^ polecam gorąco :) i zapraszam do kin... :P:P