PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=467539}

Dziennik nimfomanki

Diario de una ninfómana
2008
6,0 45 tys. ocen
6,0 10 1 45396
4,2 5 krytyków
Dziennik nimfomanki
powrót do forum filmu Dziennik nimfomanki

Tak nie moze być....

użytkownik usunięty

Robimy porządek w top100. Odwiedź moje "ulubione" osoby i oceń je według uznania (sugeruję 1 oczywiście). Koniec z kuriozalnie wysokimi notami dla młodych gwiazdek serialowych itp.

Przykłady:

1 Zooey Deschanel !!!!!!!!
19 Ashley Greene
31 Jordana Brewster !!
38 Sophia Bush !!
43 Kristen Bell
59 Lena Headey
61 Amanda Bynes !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
65 Jenna Dewan
74 Emmanuelle Chriqui
89 Hayden Panettiere
90 Amber Tamblyn
93 Holly Marie Combs
99 Claire Forlani
96 Małgorzata Socha
43 Jason Statham !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
77 James Marsden !!
nie wspomne już o ludziach z Chirurgów oraz Gotowych na wszystko i Zagubionych...
Ponadto sporo przypadkowych osób mieści sie na miejscach 100-150, a najbardziej niepokojące są osoby ze srednią, dajmy na to 9.3 przy 900 głosach - przykladem jest Zooey. Niedługo panienka ze slumdoga albo ze step up'a 2, wskoczy na miejsce pierwsze !!

no i jeszcze:
30 Hugh Laurie (nie jest zły, ale bez przesady). To samo się tyczy Cheadle'a (21) oraz Hounsou (15)i Smith'a (24). Nie wypada pominąć niesamowitego Willis'a, który jest nadal w top 10 !!!

ocenił(a) film na 7

rozumiem że robisz sobie porzadki w domu, na działce, w piwnicy, we własnym pokoiku, no i tutaj, jedynie do czego bym się przyczepił, to nie wiem czemu wspomniałeś/aś o Will Smith, skoro jest to świetny aktor, w rankingu światowym na pierwszym miejscu minionego roku... Przyczepiać się można do Zac'a Fifrona z HSM i do innych nastoletnich idoli dla różowych panienek :)

ocenił(a) film na 6
vector1996

Jak cię razi to nie patrz, nikt Ci nie każe.

użytkownik usunięty
Narvinye

Ja poprostu niechce, zeby filmweb mial za duzo wspolnego z fotka.pl