PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=467539}

Dziennik nimfomanki

Diario de una ninfómana
2008
6,0 45 tys. ocen
6,0 10 1 45403
4,2 5 krytyków
Dziennik nimfomanki
powrót do forum filmu Dziennik nimfomanki

Nie ma co się nawet zastanawiać! Rzadko można zobaczyć w kinie tak dobry film europejski. Gorąco polecam.

janekostr

Wg mnie jest naprawdę dobry, powiedziałbym nawet rewelacyjny. Dawno nie miałem okazji zobaczyć tak dobrego filmu z naszego kontynentu.

janekostr

Nie byłem przekonany do tego filmu, ale dobrze, że tu wszedłem i poczytałem. Zgadzam się ze wszystkimi pozytywami.

ocenił(a) film na 1
janekostr

Ale dlaczego warto? Co w nim było dobrego? Bo chyba nie to, że był europejski.

ocenił(a) film na 9
szpieg_ola

Chociażby ciekawy temat, o czym pisała większość z nas. Oryginalna fabuła, trudny i kontrowersyjny temat, ale pokazany w dobry sposób. No i mnie osobiście bardzo przypadła do gustu główna aktorka.

ocenił(a) film na 1
uszatek_1

Mogę się zgodzić tylko z tym, że temat był trudny i kontrowersyjny. Że fabuła była oryginalna, a temat zrealizowany w dobry sposób - niestety nie. Podobnie co do głównej aktorki Przykro mi to pisać, ale czytając komentarze do tego filmu odnoszę coraz silniejsze wrażenie, że sam temat w zupełności wystarczał większości widzów i dość bezkrytycznie podeszli do formy jego realizacji. A przecież film jest sztuką, a w sztuce forma jest niezwykle ważna.

janekostr

Nareszcie zobaczyłem w kinie ten film, no i musze powiedzieć, że zrobił na mnie ogromne wrażenie. Polecam.