PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=467539}

Dziennik nimfomanki

Diario de una ninfómana
2008
6,0 45 tys. ocen
6,0 10 1 45396
4,2 5 krytyków
Dziennik nimfomanki
powrót do forum filmu Dziennik nimfomanki

Ciekawa propozycja na sobotni wieczór w kinie. Myślę, że ci którzy czytali ksiażkę będą zadowoleni, a ci którzy nie chętnie po filmie po nią sięgną.

marissa25

Hmmm ja nie czytałem, a mimo to film bardzo mi się podobał. Taki inny niż wszystkie, dość smutny, ale jednocześnie głeboki.

marissa25

Albo może być odwrotnie - film zniszczy całą atmosferę literacką. Będzie albo arcydziełem, albo jego negacją... I mam nadzieję, że jednak to pierwsze.

domitylle

A jednak to pierwsze. Jak dla mnie film to taka dosyć luźna interpretacja książki - nie trzymali się jej kurczowo i może to i lepiej. Tak czy siak mnie się podobał.

ocenił(a) film na 9
marissa25

nie czytałam książki, ale zamierzam. Film obejrzałam już w październiku w Hiszpanii i spłakałam się jak bóbr (nie spodziewałam się takiej reakcji na ten film, choć wiedziałam, że to dramat). Pozdrawiam serdecznie miłośników kina hiszpańskiego.

marissa25

No właśnie wróciłem z kina i film zrobił na mnie wrażenie. Myślę, że spokojnie można polecić nawet na wieczór we dwoje.

marissa25

Byliśmy z chłopakiem ostatnio na tym filmie i nam obojgu się podobał - mnie ze względu na ciekawą treść, chłopakowi ze względu na ciekawą aktorkę ;) A tak poważnie to spodziewałam się całkiem innego filmu, a tymczasem nie dość, że okazał się zupełnie inny, to jeszcze na dodatek bardzo fajny. I uwaga - nie jest tylko o seksie :)

marissa25

Właśnie wczoraj byłem na seansie i dzisiaj sięgam po książkę. :)

marissa25

Bardzo ciekawy i interesujacy film ^^ zachecam was do obejrzenia ^^ :P

marissa25

Mnie się bardzo podobał i z wielką chęcią sięgnę po książkę.

ocenił(a) film na 10
marissa25

Film niewątpliwie trzyma poziom, jest nieszablonowy i ciekawy, ma świetną muzykę. Książki co prawda nie czytałem, ale teraz pewnie to zrobię, historia mnie zaintrygowała.

marissa25

spodziewałam sie czegos innego... ale ten film byl oblesny, bylo tam wiecej sexu niz tresci, a tematyka pasuje do telenowel