PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=467539}

Dziennik nimfomanki

Diario de una ninfómana
2008
6,0 45 tys. ocen
6,0 10 1 45403
4,2 5 krytyków
Dziennik nimfomanki
powrót do forum filmu Dziennik nimfomanki

piekno

ocenił(a) film na 10

wrocilam wlasnie niedawno z kina.. film moim zdaniem rewelacja. w odpowiednim czasie, ujete wszystkie najwazniejsze zyciowe kwestie.. miłosc, przyjazn, seks, pieniadze, szczescie, rozczarowanie..polecam kazdemu, nie tylko nimfomanom ;) choc sceny erotyczne, jakich nie powstydziłby sie nie jeden swierszczyk :P

ocenił(a) film na 1
ESk_2

Miłość, przyjaźń, seks, pieniądze, szczęście, rozczarowanie... tak, to wszystko pojawia się w tym filmie. Jedyny problem jest taki, że kwestie te poruszone są w sposób płytki i jednostronny, a do tego wetknięte w bardzo słabą fabułę i wprowadzone na ekran przez bardzo słabych aktorów. Toteż miłość, przyjaźń, seks, pieniądze, szczęście i rozczarowanie w tym filmie nie są dla mnie niczym więcej niż po prostu nudą lub powodem do kpin.

ESk_2

Film wspaniały :P dawno nie było czegos rownie wspaniałego w kinie...

ESk_2

dla mnie film jest super, rewelacyjna gra aktorska oraz świetna robota reżysera. poza tym ogólnie film ma fajną aranżację, miło się oglądało, warto zobaczyć!

ESk_2

Ja odebrałem film bardzo pozytywnie, super wrażenia :). Dobry klimat i rewelacyjna gra w wykonaniu Belen Fabry robią swoje, film naprawdę wciąga. Na pewno film godny polecenia.