PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=119724}
6,1 72 tys. ocen
6,1 10 1 72248
5,4 22 krytyków
Dziennik zakrapiany rumem
powrót do forum filmu Dziennik zakrapiany rumem

Brak Yeamona

ocenił(a) film na 5

Postać ta została wykreślona za scenariusza, Chenault jest dziewczyną Sandersona. Zmienia to bardzo ciąg wydarzeń, który miał opierać się na książce. Zobaczymy, co zaproponują nam w filmie. H.S. Thompson nie miał mieć nic przeciwko zmianom w scenariuszu, temat był dyskutowany miał być dyskutowany przed jego samobójstwem.

Chyba dobrze, że film będzie opowiadał książkę na swój sposób, zapewne będzie to po części osobista interpretacja Deppa.

ocenił(a) film na 6
sowacx

Trochę szkoda, bo Yeamon w książce to taka ciekawie zwariowana postać- atakował kury harpunem na homary:). Przypominał po trosze charakterem Dr Gonzo ( choć tu większe podobieństwo powinno być do Sali).

ocenił(a) film na 3
sowacx

Źleeeee! Yeamon był świetny!

sowacx

Niema co narzekać, jakby wszystko było tak samo w filmie jak w książce to po co oglądać film jak już się wszystko wie.

Jak dla mnie szkoda tylko, że w roli Sali nie zobaczę Danny'ego De Vito - czytając książkę i niewiedząc o filmie, umiejscawiałem go w wyobrażeniach w tej roli. Pasował by idealnie. ;]

ocenił(a) film na 5
yuras91

Oj chyba trochę za dużo latek, choć masz racje taki mały grubasek :>

Wracając do Yeamona to dziwi mnie nadal fakt, że nie usunęli postaci Sandersona, a właśnie jego, przecież to kluczowa postać. Coś czuję, że ten 'nowy' Sanderson to będzie takie połączenie tych dwóch postaci.

ocenił(a) film na 5
yuras91

Hahah miałam identycznie, Sala w mojej wyobraźni miał twarz De Vito.

sowacx

to mnie troszkę przeraża. mam tylko nadzieje że data premiery się nie zmieni będę miał zajebisty prezent na urodziny ;)