Wspaniała rola Deepa i RIbisi. Film zachwyca i skłania do refleksji. Do tego ma kilka wybitnie zabawnych scen.
Jeszcze żadna ocena filmwebu tak bardzo mnie nie rozczarowała! Dobrze, że obejrzałem film zanim zajrzałem tutaj.
Dokładnie film bardzo dobry, ciekawy scenariusz oparty na autentycznych wydarzeniach. Wyraziste postacie pomijając głównego bohatera. Ocena niesprawiedliwa powinno być koło 8.
A do jakiej refleksji Cię ten film skłonił, jeśli łaska? Serio ciekawi mnie, do jakich przemyśleń może skłaniać film o niespełnionym pisarzu alkoholiku, w którym w dodatku brak fabuły?
Z przyjemnością udzielę Ci swojej łaski bracie.
Do wielu. Między innymi, czy kiedykolwiek będę robił to chcę a nie tylko praca praca praca i wyścig szczurów. Zastanawiałem się czy dużo pieniędzy i mało czasu to lepsza kombinacja od ubóstwa + ogromu czasu, jak zawsze uważałem.
Ribisi zagrał wprost genialnie. zaś Depp, po nieudanym występie w Turyście, tylko dobrze
nie mogłem wytrzymać ze śmiechu, jak Kemp siedział na Bobie i prowadził samochód. scena trwała dobrą minutę, i przez cały czas się śmiałem
Miałem to samo. Żadna akcja z żadnej komedii z ostatnich kilku lat tak mnie nie rozbawiła.
film niezły aczkolwiek spodziewałem się trochę lepszego, momentami klimat Kac Vegas a chyba nie o to do końca chodziło ;)
film bardzo mile zaskoczył... klimat tamtych lat... długo zwlekałem z obejrzeniem tego filmu... teraz sam nie wiem dlaczego... polecam 8/10
zgadzam sie nie moglem oderwac wzroku od Amber , bardzo sliczna strasznie pociagajaca w tym filmie
Dla mnie Bomba :D J.Deep zagrał rewelacyjnie, kreacja stworzona przez niego jak większość na wysokim poziomie, Ogromna gradka dla fanów J. Deep'a. Osobiście polecam ten film, dobra rozrywka, dobre Kino, muzyka i te Plenery.