PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=119724}
6,1 72 tys. ocen
6,1 10 1 72248
5,4 22 krytyków
Dziennik zakrapiany rumem
powrót do forum filmu Dziennik zakrapiany rumem

Oskar

ocenił(a) film na 4

Czy Johhny Depp ma duże szansę dostać oskara za tę rolę?

ocenił(a) film na 7
polneri

ma, pozwalam mu

ocenił(a) film na 7
DobryDzieciak

nie widziałam filmu jeszcze, ale raczej nie zapowiada się na to oscarowe dzieło, więc myślę, że nie. Ale byłoby fajnie gdybym się pomyliła.:)

polneri

Nie, a szkoda bo jeśli chodzi o role męskie to lichy rok i gdyby Depp stworzył którąkolwiek ze swoich świetnych ról teraz to oscara miałby na pewno.

ocenił(a) film na 6
neo_angin

Oscara dostanie Leonardo DiCaprio za Wyspę tajemnic :P

ocenił(a) film na 4
Karnelia

Raczej za Wyspę tajemnic raczej już nie dostanie ,ale za J.Edgar słyszałem że ma duże szansę. :)

polneri

Raczej niewielkie. Duże szanse ma na nominację. Nie dostał żadnej nagrody krytyków. Oscara dostanie Clooney, Pitt, lub ewentualnie Jean Dujardin (oni nominacje mają na 99%) , a Leoś powalczy o czwarte i piąte miejsce z Goslingiem, Shannonem, Fassbenderem i ew Oldmanem (wątpliwe, ale...). Moim zdaniem Gosling i Oldman (ani razu nie nominowany) bardziej zasłużyli. Leo niech lepiej poczeka na jakiś lepszy. Kiedyś na pewno dostanie. Tak samo jak Depp.

neo_angin

Moim zdaniem Oscara w tym roku zgarnie Pitt za Moneyball, filmu jeszcze nie oglądałem, bo nie emitują go w kinach w moim mieście (nosz kurde, a Lublin to przecież nie jest zabita dechami wiocha), ale czytałem recenzje i różne opinie. Należy mu się, moim zdaniem Depp swoją szansę miał (Sweeney Todd, Piraci, Marzyciel) i mu się nie poszczęściło i teraz już za późno.

Lepkam

Zawsze jak Depp miał nominację to jakiś aktor tworzył rolę życia i dostawał tego Oscara. Jak Depp ją stworzył to akademia jeszcze na niego lała i nagrodziła średnią kreację. Pewnie mu wcisną Oscara jak Pacino jak wielka kariera za nim będzie.