niech mi ktos wytlumaczy o co chodzi w tym filmie albo ja jestem glupia albo ten film to
przypadkowy zlepek paru kartek porozrzucanych po pokoju z ktorych zrobil sie scenariusz..
Też nie czaje tego filmu. Liczyłem na coś więcej, a nie tylko na to, że 2x się lekko uśmiechnę przy zabawnej scenie. Gdyby nie ładna Amber Heard i ktoś tak znany jak Johnny Deep, to pewnie bym nie usłyszał o tym filmie.
dokładnie,7/10 mocno naciągane ze względu na Deppa,i piękną Amber,w sumie to 2 godziny czekania aż się rozbierze
mnie ten film szybko znudził tak jak i większość ostatnich produkcji, w mniejwięcej 30 minucie filmu zrezygnowałam, moze sie za to zabiore jutro
No bez przesady. W ostatnim czasie wyszło kilka dobrych filmów. np X-Men: Pierwsza klasa
ja juz nie wiem, moze jestem na tym etapie, ze potrzebuje wielkiego boom i strzelaniny, zeby mnie zainteresowało, o ile lubie z x-menow z kreskowki i z komisku o tyle nie przepadam za filmowym wydaniem, taka przesadzona fantastyka
sprobuje sie za ten film zabrac jutro, albo za pare dni bo jak na ten moment to na serio nie jestem w stanie, jedyne co tak na serio mi sie na ten moment podoba to widoki jakie mamy okazje obejzec i ten klimat wypsy, obdrapane sciany, nielad, charakterystyczna architektura, no i plus za Johniego