Dla mnie Johnny Deep był, jest i będzie zwariowanym Jackiem Sparrowem z Piratów!
Tyle!
Co do filmu to jestem ciekaw jak w nim wypadnie!
Taa, Johnny chyba zawsze będzie się kojarzył z Jackiem Sparrowem :) Uwielbiam go w tej roli i Piratów z Karaibów oglądam w kółko bez końca!
Polecam zobaczyć więcej filmów z jego udziałem, bo Depp jest niesamowitym aktorem i nie jedynie przez role Jacka Sparrowa.
Johnny na pewno jest zachwycony faktem iż będzie do końca życia kojarzony przez większość fanów tylko i wyłącznie z bohaterem familijnej sagi o piratach pomimo faktu iż grał w wielu o wiele lepszych filmach :)
Hahahaha!
Nie będę się sprzeczał z tym, że mogą się znaleźć filmy w którym Deep zagrał "życiówki", po prostu nie obejrzałem wszystkich.
Jednakże uważam, że na pewno takową "życiówką" była trylogia (czwartej części jeszcze nie dojrzałem) Piratów z Karaibów, zagrał tam po prostu świetnie i nie wyobrażam sobie dziś innego aktora grającego tą rolę!
Czy Jonuś jest zachwycony? Nie wiem, ale ja byłbym gdybym zagrał taką perfekcyjną rolę!
Czy ja wiem, czy filmy o piratach to są kiepskie filmy? Na pewno nie mają jakiegoś ekstra przesłania, ale prawda jest taka, że Depp wymiata tylko w rolach, w których jest od stóp do głów ucharakteryzowany. Jedyne odstępstwo to moim zdaniem Blow i może (MOŻE!) rola w Marzycielu. Nie widziałem "Co gryzie Gilberta Grape'a", dlatego na temat tego filmu i jego roli w nim się nie wypowiadam.