PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=119724}
6,1 72 tys. ocen
6,1 10 1 72247
5,4 22 krytyków
Dziennik zakrapiany rumem
powrót do forum filmu Dziennik zakrapiany rumem

To już jutro premiera na DvD ciekawe jakie będą kolejki za tym filmem :) ja o 10 ide juz po niego

ocenił(a) film na 5
PawelKora

Buaha uważaj bo ci braknie...

Tortuga033

tak moze byc, ale juz wstalem i ide w Kolejke

ocenił(a) film na 5
PawelKora

Rum Diary był lekkim nie wypałem. Dodatkowo w dzisiejszych czasach ludzie wolą sobie ściągnąć danym film ewentualnie obejrzeć online, więc na pewno tłumów po ten film w sklepach nie będzie.

Tortuga033

kupiłem juz sobie ten film byla kolejka nie duza, ja nie sciagam wole na DvD sobie kupic, a seriale na Chomykuj sciagam za Pare zł. Na pewno nikt za darmo filmow nie sciaga

ocenił(a) film na 5
PawelKora

"Na pewno nikt za darmo filmow nie sciaga"
Lol, ty się wczoraj urodziłeś czy jak?

Tortuga033

haha kupuja bo wiem jakie czasem sa kolejki przed sklepami! ja tylko seriale za Kase z Chomykuj sciagam i tyle

ocenił(a) film na 5
PawelKora

Wiadome że są ludzie którzy normalnie kupują, ale to mniejszość.

PawelKora

Właśnie nikt nie kupuje oryginałów bo mu szkoda kasy jest wydać na takie rzeczy i wolą sobie ściągnąć z neta ja już wolę iść do sklepu i wydać kaskę na oryginalne ciuchy a nie jakieś filmy których pełno w Tv jest i w necie na torrentach!!!

jazdowicz2666

tata moze z chomykuj sciagasz prawie za darmo, ale i tak lepiej nie sciagac szkoda czasu. na DvD malo kosztuje od 30 do 55zł to nie duzo za film

ocenił(a) film na 5
PawelKora

A ty myślisz że chomik to jest jedyna strona do zasysania?
Poza tym wszystkich filmów nie kupisz w sklepie (chodzi mi o starsze), a ludzie też takie chcą oglądać.

Tortuga033

Starsze Filmy nie, ale nie które starsze Filmy sa dostępne na DvD na Br nie ma, Kevin sam w domu 1,2,3 mam Orginalnej DvD tak samo Titanic Dzumandzi mam duzo starych filmow mam, od 2007r na DvD 2 szafy pełne mam filmow Orginalnych DvD w Marcu 3 szafe dokupilem na płyty

ocenił(a) film na 5
PawelKora

No i? Jak dla mnie to możesz mieć nawet 10 szaf z oryginalnymi płytami.

ocenił(a) film na 4
PawelKora

Ile masz lat, Pawel?

pheit

15 no Prawie 16

ocenił(a) film na 5
pheit

To wiele wyjaśnia

ocenił(a) film na 4
Tortuga033

No wlasnie... Pozdrawiam, Pawel :)