Powoli to się staje nudne! Jak wiadomo było od jakiegoś czasu film miał pojawić się najpierw w Rosji, ale jak podaje rosyjska wikipedia mamy zmiany i tak:
23 września 2011- światowa premiera
20 października 2011- Rosja
Póki co na IMDB dalej widniej 31 marca jako data premiery rosyjskiej, ale z braku jakichkolwiek trailerów, informacji itp. wnioskuje, że racja jest po stronie rosyjskiej wiki. Niech ktoś kto zna rosyjski poszuka trochę w sieci czy jakieś moskiewskie kina grają "Rum Diary" od przyszłego tygodnia to wtedy wszystko się wyjaśni.
i szczerze powiedziawszy nie chce mi się wierzyć, że we wrześniu już będzie ten "The Rum Diary" po tylu odkładaniach. Poza tym Johnny Depp jest wciąż zajęty, a to kręceniem filmów, a to ich promocją. I tak to wygląda...
A Depp zamiast wziąć sie za konkrety to bierze jeszcze takie role jak np w Turyscie, teraz jeszcze Piraci 4 doskoczyła, poźniej sie dziwić że tylko daty sie zmieniają ;D czekam czekam może wkońcu sie doczekam! jeżeli ma być Mistrzostwo to niech lepiej sie z tym nie śpieszą :)
a to nie jest tak że film już jest narkęcony i tylko czeka aż Depp będzie miał czas go promować?
Gdzieś coś mi sie obiło o uszy że muszą poprawić i dograć jeszcze pare scen i pewnie zrobią to w te wakacje, wiec całość bedzie gotowa na październik - listopad ale zawsze może sie jeszcze coś zmienić z przyczyn niewiadomych :)
Ja jestem ciekawy, jak z takiej sielankowej opowieści praktycznie o niczym można zrobić film. Ale wierzę że jednak się da i będzie super ;d