PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=119724}
6,1 72 tys. ocen
6,1 10 1 72247
5,4 22 krytyków
Dziennik zakrapiany rumem
powrót do forum filmu Dziennik zakrapiany rumem

Powoli to się staje nudne! Jak wiadomo było od jakiegoś czasu film miał pojawić się najpierw w Rosji, ale jak podaje rosyjska wikipedia mamy zmiany i tak:
23 września 2011- światowa premiera
20 października 2011- Rosja
Póki co na IMDB dalej widniej 31 marca jako data premiery rosyjskiej, ale z braku jakichkolwiek trailerów, informacji itp. wnioskuje, że racja jest po stronie rosyjskiej wiki. Niech ktoś kto zna rosyjski poszuka trochę w sieci czy jakieś moskiewskie kina grają "Rum Diary" od przyszłego tygodnia to wtedy wszystko się wyjaśni.

ocenił(a) film na 7
skrabel1

i szczerze powiedziawszy nie chce mi się wierzyć, że we wrześniu już będzie ten "The Rum Diary" po tylu odkładaniach. Poza tym Johnny Depp jest wciąż zajęty, a to kręceniem filmów, a to ich promocją. I tak to wygląda...

ocenił(a) film na 9
skrabel1

Na angielskiej stronie wiki filmu znalazłam datę premiery 28 października 2011

iwcia_wi

Miejmy nadzieję że to już ostateczna.

ocenił(a) film na 6
neo_angin

No. Mam nadzieję, i to wielką. Czekam na ten film..może być naprawdę dobry. :)

sweetxrabbit

A Depp zamiast wziąć sie za konkrety to bierze jeszcze takie role jak np w Turyscie, teraz jeszcze Piraci 4 doskoczyła, poźniej sie dziwić że tylko daty sie zmieniają ;D czekam czekam może wkońcu sie doczekam! jeżeli ma być Mistrzostwo to niech lepiej sie z tym nie śpieszą :)

ocenił(a) film na 6
temteges

a to nie jest tak że film już jest narkęcony i tylko czeka aż Depp będzie miał czas go promować?

misiek2k4

Gdzieś coś mi sie obiło o uszy że muszą poprawić i dograć jeszcze pare scen i pewnie zrobią to w te wakacje, wiec całość bedzie gotowa na październik - listopad ale zawsze może sie jeszcze coś zmienić z przyczyn niewiadomych :)

temteges

Oby nie. Od przeczytania książki czekam z niecierpliwością.

ocenił(a) film na 6
neo_angin

Ja jestem ciekawy, jak z takiej sielankowej opowieści praktycznie o niczym można zrobić film. Ale wierzę że jednak się da i będzie super ;d

misiek2k4

Akurat jako materiał na film książka się nadaje. Do Las Vegas Parano raczej nie dorówna ale nigdy nie wiadomo.