Nie najlepiej dobrana aktorka pierwszoplanowa (jak dla mnie). Ale ładna oprawa graficzna.
Można obejrzeć. Dobra muzyka tylko szkoda że tej muzyki tak mało.
Obejrzałam dla Garego Oldmana. Film mnie zawiódł (koleżanka mi go gorąco polecała) i w sumie naprawdę podobały mi się tylko sceny z Garym :)
Kilka ładnych zdjęć, a po za tym straszna średniawa. Ani mnie to nie zaciekawiło, ani nie znudziło. To co się wydarzy było mi przez cały czas obojętne.
ooo miałam podobne odczucia :D zdjęcia nawet fajne, ale fabuła strasznie debilna... mógł być fajny film, a tak spieprzyli.... szkoda
Oldman był dobry, ale sam tego filmu nie uratował :/
e tam tragedii nie było, film w sumie niezly ale zabrakło mi tu zakonczenia, ktore bylo by odmienne niz zakonczenie basni. A tak swoja drogą to zawsze zastanawia mnie brak logiki w tego typu produkcjach, skoro od początku krzyczeli ze wilk nie moze wejsc na poswięconą ziemię to czemu nie wyświecili calej wioski? Po za tym w tych jaskiniach jak osoba będąca wilkiem niezauważona oddzieliła sie od reszty swojej grupy i zabiła ojca kowala?
eee wilkołak przyznał sie do morderstwa ojca kowala i wyjawił motyw;] wiec wilk odpada
Faktycznie pierwszoplanowa aktorka mogła byc dobrana lepiej, ale nie było źle. Film ciekawy, a kilka postaci bardzo fajnie zostało wykreowanych na pretendenta do tytułu wilkołak :D Naprawdę można się pogubić po jakimś czasie. Klimat i oprawa graficzna bardzo dobra chociaż mogło by być troszkę bardziej mrocznie. Jak dla mnie naprawdę dobry film. Polecam.