PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=544627}
6,5 86 tys. ocen
6,5 10 1 85868
4,3 9 krytyków
Dziewczyna w czerwonej pelerynie
powrót do forum filmu Dziewczyna w czerwonej pelerynie

Miałem nadzieję na horror fantasy i jakieś ciekawe podejście do klasycznej baśni niestety
to tylko podłe romansidło (tfu nieznosze tego gatunku) gdzie całe fantasy robi za tło dla
miłości śliczniutkiej bohaterki do ślicznieuktkiego chłopca, który jest oczywiście starsznym
potworem (bujcie siem teras).

kto lubi niech ogląda, reszta BE WARNED

kj84

Bez kitu. Drugi Twilight.

ocenił(a) film na 4
Szarzyzna

Dokładnie miałem takie samo odczucie tylko brakowało mi Roberta Pattinsona :D

ocenił(a) film na 3
kj84

Niestety mogło być z tego coś więcej. A gatunek fantasy-romans najlepiej opisuje ten "filmik". Kto dodał tagi "Horrot, Fantasy" to nie mam pojęcia. Dobrze by było, aby ludzie oglądali to co opisują ;)

kj84

Nawet nie oglądałeś filmu.
Naucz się też polskiej gramatyki.

ocenił(a) film na 5
Manifestus

Wybacz ale nie piszę tutaj nowej Anny Kareniny tylko komentarz pod wyjątkowo słabym IMO filmem na który szkoda było mojego czasu.
Nie pisz, że nie oglądałem. To tylko twoje ( błędne ;] ) przypuszczenie (wytrzymałem cały - powinien być za to jakiś acziwment...). Wog'le zanim zaczniesz uczysz ludzi gramatyki naucz się samemu trochę kultury? C'nie?

kj84

"śliczniutkiej bohaterki do ślicznieuktkiego chłopca, który jest oczywiście starsznym
potworem (bujcie siem teras). "

Po pierwsze bohaterka nie taka śliczniutka.
Po drugie jakim niby potworem >?

kj84

[SPOILER]

"ślicznieuktkiegi" nie był potworem (czyli wilkołakiem) ale jej ojciec.
Jestem kulturalny. Nie używam wulgaryzmów. Nie lubię osób, które negatywnie wrażają się o filmie nie oglądając go a potem wprowadzają w błąd inne osoby i zaniżają ocenę.