Nie mylcie sobie tego filmu z czrwonym kapturkiem, fabuła jest zupełnie odmienna.
Scenariusz i fabuła filmu słaba, nie sprostała innym faktorom jak dzwiek, muzyka i sceneria które sa tu niesamowite wprowadzają w fajny klimat szkoda ze tylko to w tym filmie jest dobre. Dlatego u mnie 7/10.
Jeszcze coś... nie rozumie oceny ludzi jak np. Sylwester_3 ktory daje 1/10 i mowi, że to film dla kretynów, człowiek który ogranicza sie do myslenia, że to film tylko dla nastolatków i nic wiecej w nim nie dostrzega dla mnie jest tym "kretynem"
Pozdrawiam i film polecam. :)
no w sumie się zgodze, z tym co napisałeś, tak klimat, zdjęcia, muzyka, dla mnie jednak trochę mało, szkoda bo lubię filmy o Wilkołakach, jednak od dawna nie było dobrego horroru o tej tematyce, "Skowyt" to było coś... Polecam "Skowyt" zawiedzionym tego typu horrorami robionymi ostatnio masowo, że wspomnę "Zmierzch" np
a mnie w pierwszych minutach odrazu skojarzyło sie z filmem Towarzystwo wilków stary film ale ma bardzo specyficzny klimat bardzo dobry po krótce
wioska w lesie rok ok 18...cos tam zima mloda dziweczyna ok 16 lat babcia uszyla jej czerwona pelerynke i ostrzegala przed mezczyzna ze zrosnietymi brwiami wilkiem w ludzkiej skórze na ich wioske rowniez naadaly wilki jej siostra rowniez zostala zabita przez jednego itp hm spore odobienstwo obydwóch filmow