Dla mnie EXTRA. Nieprzewidywalny. Lubię takie bajkowe filmy. Piękna muzyka!:)
I ja w przeciwieństwie do niektórych nie będe roztrząsac czy bohaterowie byli dośc ciepło ubrani jak na ten śnieg, dajcie spokój!:P Dajcie się trochę porwac temu magicznemu klimatowi:)))
Ja tam tego klimatu niestety za bardzo nie wyczułem ;/ Film miał potencjał,ale zrobili z tego zwykłego średniaka,raz zobaczyć i zapomnieć.
Nie twierdze, ze kazdemu ten film sie spodoba i ze kazdy uzna go za godny uwagi. Ja po prostu lubie baśnie, fantasy. I ogladanie takich filmow sprawia mi ogromna przyjemnosc. Ocenilam go wg wlasnych odczuc i upodoban, i nie wstydze sie tego;) Moje kolezanki ze studiow tez ocenily go bardzo pozytywnie, moze dlatego, ze ten film po prostu bardziej urzeka dziewczyny?:)
Mimo to szanuje Twoje zdanie i pozdrawiam;)
Ja jestem dziewczyną, kocham fantasy i ten film niestety mi się nie spodobał. Zgadzam się z Gladusem.
Właśnie tym bardziej ubolewam nad tym filmem,że właśnie kocham baśnie i fantasy (co idzie zaobserwować u mnie na profilu) Tylko ten film jest dla mnie słaby,jak komuś się podobał to okej jego zdanie ;) Jak bym nie lubił tego rodzaju filmów to bym ani tutaj nie komentował bo po co?? Do mnie po prostu film nie przemawia ;) I może masz rację,że film jest bardziej dla dziewczyn.Np mojej mamie i dziewczynie film się podobał to może coś w tym jest ;)
Film mnie urzekł, wspaniała muzyka i zdjęcia, klimat bardzo wyrazisty. Przerysowana scenografia, sypki, sztucznie wyglądający śnieg i proste dialogi - wszystko dobrze zaplanowane i konsekwentnie realizowane. Film jest ucztą dla zmysłów. Polecam.
Piękna bajka. Wspaniała scenografia, jak ilustracje z książek dla dzieci. Nieprzewidywalny, ciekawie zakończony. I podoba się nie tylko dziewczynom, bo mnie również. xD