przede wszystkim przepiękna sceneria, film ciekawy, lekki, mroczny klimacik, do końca nie wiadomo kto jest tym złym "wilkiem", ciekawa adaptacja Czerwonego Kapturka :). Mimo wszystko polecam.
także polecam xD prawdę mówiąc nie podejrzewałam praktycznie do końca kto jest wilkiem ;) Tak na marginesie - czy tylko mi film przypominał momentami "Osadę" ??
Także podpisuję się pod polecającymi.
Głupie porównania do Zmierzchu - Zmierzch był głupkowaty, ponieważ sama książka do górolotnych nie na należała. Jednak ten film się udał. Jako ekranizacja mocno pozmienianej baśni jest świetny. Jest klimat, jest wątek który trzyma w emocjach prawie do końca. Szkoda, że wpadłam na niego latem, bo miło oglądałoby się w zimowy wieczór :)
Ja spodziewałam się fajnego,klimatycznego filmu z nuta fantastyki i tak też się stalo.od poczatku zastanawialam sie kto jest wilkiem a mialam na to rozne scenariusze jednak nie spodziewalam sie ze to wlasnie ta osoba nim bedzie :] Koniec tez mi sie podobal bo nie jest to taki happy end jaki myslalam ze zrobia a to tez plus :) Ogolnie nie jest moze to moj ulubiony film fantastyczny ale naprawde warto go obejrzec :)
Super, mimo że to dość przestarzała fabuła: czerwony kapturek, wilk, babcia, drwal etc. To film się udał znakomicie. Jak tylko zaczęłam oglądać cała rodzinka mi się zleciała i też oglądała a to rzadki widok u nas by coś się wszystkim podobało, a jednak ! :) Polecam!
tak stroje, sceneria, nastrój wszystko było super. i mi też chwilami przypominało "Osadę";p co do tego drwala to na koniec mi się o nim przypomniało, bo przecież ten chłopak nim był. ja tez polecam:)