PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=544627}
6,5 86 tys. ocen
6,5 10 1 85868
4,3 9 krytyków
Dziewczyna w czerwonej pelerynie
powrót do forum filmu Dziewczyna w czerwonej pelerynie

lol

ocenił(a) film na 3

skrzyżowanie zmierchu z czerwonym kapturkiem. ładne zdjęcia

kevin_moore

Przeczytałam właśnie całkiem interesującą recenzję tego filmu na jednym z portali, zerkam tu, widzę Twój okrzyk - jak sądziłam - zachwytu, a tu... taka niska ocena! :szok: CZEMU? Nie warto tego oglądać? Z opisów zapowiada się jako świetny film, do tego - nawiązujący do słynnej bajki. ;)

ocenił(a) film na 3
bruce1940

wszystko zależy czego bedziesz od tego oczekiwać, jeśli podobał Ci się Zmierch, to na pewno spodoba ci się i to, moja ocena tak niska dlatego, że to jest tak naiwne że aż momentami już nawet nie śmieszne

kevin_moore

:) Rozumiem, czekam zatem z ciekawością na film. Pozdrawiam. :)

ocenił(a) film na 9
kevin_moore

A w życiu! Zmierzch jest według mnie tragedią, a ten film bardzo mi się podobał. Baśniowy klimat. Faktycznie ładne zdjęcia, a do tego fantastyczna muzyka.

ocenił(a) film na 3
lijn

tylko ze to jest prawie to samo, jedynie zamiast wampirów wilki + średniowieczna otoczka

kevin_moore

Serio? Jeszcze bardziej podoba mi się ten film! Uwielbiałam zawsze średniowiecze! :)
Dziękuję Wam za te informacje. :) Pozdrawiam. :)

ocenił(a) film na 9
kevin_moore

A idź Ty! Nie porównuj tej mdłej pomyji do całkiem porządnego filmu. Tu przynajmniej wilkołaki się nie świecą, a główna aktorka nie suszy zębów.

ocenił(a) film na 6
lijn

Haha xD Popieram!

ocenił(a) film na 6
kevin_moore

Mi się Zmierzch jakoś nie podobał, za to 'Dziewczyna w czerwonej pelerynie' jak najbardziej. U mnie 10/10 ;) A muzyka faktycznie rewelacyjna :) Od tego filmu zaczęła się moja miłość do Fever Ray <3

ocenił(a) film na 3
Layla97

przestancie już , ile ludzi tyle gustów ;) dla mnie to jest podobne do zmierzchu i tyle