PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=544627}
6,5 86 tys. ocen
6,5 10 1 85868
4,3 9 krytyków
Dziewczyna w czerwonej pelerynie
powrót do forum filmu Dziewczyna w czerwonej pelerynie

W trailerze (http://www.youtube.com/watch?v=7NfwUkXQrHE - ach ten głos Karin, mrrrrrr,
ciarki przechodzą!) słyszymy nowy utwór Karin Dreijer - Andersson (jako Fever Ray). Eh,
ubolewam nad tym, że więcej jej muzyki się w filmie nie znajdzie... Byłoby wtedy genialnie i
mogłabym pokochać Red Riding Hood nawet gdyby był najgorszy, filmem na świecie xD

ocenił(a) film na 6
k_caru

szukałam tego utworu na YouTubie i może jestem mało spostrzegawcza, albo tego nie ma, ale nie znalazłam utworu z trailera. Może ty znasz linka do niego?

ocenił(a) film na 5
Szamaa

Niestety jeszcze nie można go usłyszeć w całości, na razie tylko w trailerze. Mam nadzieję jednak, ze zostanie "wypuszczony" jakoś niedługo, a nie dopiero, gdy wyjdzie film...

k_caru

tak mi się spodobał ten utwór, że przesłuchałam piosenki Karin - faktycznie szkoda, że nie zrobi całej ścieżki do filmu, bo jej muzyka idealnie by pasowała do takiego mrocznego Kapturka...

sylga

Oglądałam trailer w kinie i w życiu bym nie powiedziała, że to moja ukochana Karin. Teraz się przysłuchałam i faktycznie już ją słyszę. :D

ocenił(a) film na 5
mrs_bijou

Nie no, coś Ty, przecież tego głosu nie da się pomylić/nie poznać! :D <3 nie mogę się doczekać, by usłyszeć to w całości... :>

użytkownik usunięty
k_caru

Trailerowy utwór spodobał mi się niesamowicie!!!

k_caru

Utwór jest super. Chciałabym go usłyszeć w całości.

użytkownik usunięty
31pinka03

jakbyście mieli linka do utworu, podajcie:)

ocenił(a) film na 5

niestety jeszcze nie jest dostępny w całości

k_caru

piosenka jest extra. fajnie gdyby w filmie znalazło się więcej tak fajnych utworów. marzę o soundtracku na miarę tego w zmierzchu.

ocenił(a) film na 7
sonia127

Chciałbym żeby Karin zrobiła cały soundtrack to tego filmu. Ten urywek w trailerze jest nieziemski. Jak ktoś już będzie miał całą piosenkę to please o linka.