W trailerze (http://www.youtube.com/watch?v=7NfwUkXQrHE - ach ten głos Karin, mrrrrrr,
ciarki przechodzą!) słyszymy nowy utwór Karin Dreijer - Andersson (jako Fever Ray). Eh,
ubolewam nad tym, że więcej jej muzyki się w filmie nie znajdzie... Byłoby wtedy genialnie i
mogłabym pokochać Red Riding Hood nawet gdyby był najgorszy, filmem na świecie xD
szukałam tego utworu na YouTubie i może jestem mało spostrzegawcza, albo tego nie ma, ale nie znalazłam utworu z trailera. Może ty znasz linka do niego?
Niestety jeszcze nie można go usłyszeć w całości, na razie tylko w trailerze. Mam nadzieję jednak, ze zostanie "wypuszczony" jakoś niedługo, a nie dopiero, gdy wyjdzie film...
tak mi się spodobał ten utwór, że przesłuchałam piosenki Karin - faktycznie szkoda, że nie zrobi całej ścieżki do filmu, bo jej muzyka idealnie by pasowała do takiego mrocznego Kapturka...
Oglądałam trailer w kinie i w życiu bym nie powiedziała, że to moja ukochana Karin. Teraz się przysłuchałam i faktycznie już ją słyszę. :D
Nie no, coś Ty, przecież tego głosu nie da się pomylić/nie poznać! :D <3 nie mogę się doczekać, by usłyszeć to w całości... :>
piosenka jest extra. fajnie gdyby w filmie znalazło się więcej tak fajnych utworów. marzę o soundtracku na miarę tego w zmierzchu.