Dziewczyna z ekstraklasy

She's Out of My League
2010
6,2 36 tys. ocen
6,2 10 1 35953
5,3 6 krytyków
Dziewczyna z ekstraklasy
powrót do forum filmu Dziewczyna z ekstraklasy

CO LEPSZE?

ocenił(a) film na 10

"jutro będzie futro" czy film "dziewczyna z ekstraklasy"? to takie podobne filmy pod wzg. wartościowym więc wiecie który jest lepszy?

ocenił(a) film na 5
londontown

Oba filmy oceniłam tak samo czyli 5/10.

ocenił(a) film na 10
fjona1

WIDZIAŁEM DZIS "DZIEWCZYNĘ Z EKSTRAKLASY" I MOGE POWIEDZIEC ŻE SPOKO !!! FAJNY FILM DAŁBYM 7 LUB 8 !!!!!!!!! musze iść w tygodniu jeszcze na "JUTRO BĘDZIE FUTRO" !!!! LICZE ŻE BĘDZIE NAWET LEPSZE !!!! A CO DO TOY STROY 3 TO UWAŻAM ŻE SŁABA BAJKA NIEWIEM MOŻE JUŻ WYROSŁEM Z TAKICH BAJECZEK ALE SIĘ NUDZIEŁM TROCHE!!!!

ocenił(a) film na 7
londontown

Dziewczyna z ekstraklasy jest lepszym filmem. Jutro będzie futro to całkiem niezły film klasy B, ale do dziewczyny z ekstraklasy sporo mu brakuje

ocenił(a) film na 7
londontown

Oglądałem te filmy w tym samym tygodniu i ciężko wybrać lepszy oba bardzo mi się podobały chociaż Dziewczyna z Extraklasy nie była aż tak niegrzeczna jak pisze na plakacie ;P Warte obejrzenia

londontown

jutro będzie futro zdecydowanie lepsze. dziewczyna ... to chała

londontown

W filmie jutro bedzie futro podobał mi się jeden, może dwa momenty. Dziewczyna z ekstraklasy do rewelacyjnych filmów też nie należy choć osobiście uważam, że jest śmieszniejsze od tego pierwszego filmu... Twórcy mogli się bardziej postarać w obu przpadkach

elle18

Hot Tube Time Machine :)

ocenił(a) film na 10
jason86

Dziewczyna z ekstraklasy :)

londontown

oglądałam dziewczynę z ekstraklasy i się zawiodłam, liczyłam na "ostrzejszy humor" tak jak zapowiadali w stylu american pie a tak nie było, ogólnie film bez rewelacji kilka śmiesznych scen liczyłam na lepszy film ;)

ocenił(a) film na 3
niva22

i to i to slabizna..... dzis prawdziwych filmow juz niema....

ocenił(a) film na 9
londontown

Dziewczyna z Ekstraklasy :) a to co piszą na plakatach to nic nie warte gówno, to jest jedynie przynęta którą trzeba traktować z przymrużeniem oka, bo potem można się zawieść ;)