"jutro będzie futro" czy film "dziewczyna z ekstraklasy"? to takie podobne filmy pod wzg. wartościowym więc wiecie który jest lepszy?
WIDZIAŁEM DZIS "DZIEWCZYNĘ Z EKSTRAKLASY" I MOGE POWIEDZIEC ŻE SPOKO !!! FAJNY FILM DAŁBYM 7 LUB 8 !!!!!!!!! musze iść w tygodniu jeszcze na "JUTRO BĘDZIE FUTRO" !!!! LICZE ŻE BĘDZIE NAWET LEPSZE !!!! A CO DO TOY STROY 3 TO UWAŻAM ŻE SŁABA BAJKA NIEWIEM MOŻE JUŻ WYROSŁEM Z TAKICH BAJECZEK ALE SIĘ NUDZIEŁM TROCHE!!!!
Dziewczyna z ekstraklasy jest lepszym filmem. Jutro będzie futro to całkiem niezły film klasy B, ale do dziewczyny z ekstraklasy sporo mu brakuje
Oglądałem te filmy w tym samym tygodniu i ciężko wybrać lepszy oba bardzo mi się podobały chociaż Dziewczyna z Extraklasy nie była aż tak niegrzeczna jak pisze na plakacie ;P Warte obejrzenia
W filmie jutro bedzie futro podobał mi się jeden, może dwa momenty. Dziewczyna z ekstraklasy do rewelacyjnych filmów też nie należy choć osobiście uważam, że jest śmieszniejsze od tego pierwszego filmu... Twórcy mogli się bardziej postarać w obu przpadkach
oglądałam dziewczynę z ekstraklasy i się zawiodłam, liczyłam na "ostrzejszy humor" tak jak zapowiadali w stylu american pie a tak nie było, ogólnie film bez rewelacji kilka śmiesznych scen liczyłam na lepszy film ;)