PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=493475}

Dziewczyna z portretu

The Danish Girl
2015
7,2 102 tys. ocen
7,2 10 1 101743
5,7 58 krytyków
Dziewczyna z portretu
powrót do forum filmu Dziewczyna z portretu

Hans

ocenił(a) film na 9

Czy tylko mnie aktor, który grał Hansa przypomina Putina? Nie mogłam w czasie filmu myśleć o niczym innym kiedy pojawiał się na ekranie.

ocenił(a) film na 7
Jogobeella

Ja cały czas miałam wrażenie że to Mikkelsen, z tym że młodszy o kilkanaście lat :P

ocenił(a) film na 6
Laura_N

Po pierwszych scenach filmu z nim w pomieszczeniach też myślałem że to Mikkelsen, tylko porządnie ucharakteryzowany. Zwłaszcza, że głos mają podobny.

ocenił(a) film na 7
Jogobeella

Jak w pysk strzelił! :)

ocenił(a) film na 9
Jogobeella

Dokładnie o tym samym pomyślałam, gdy zobaczyłam go w tym filmie ;) Jednak jest zdecydowanie przystojniejszy.

ocenił(a) film na 9
Jogobeella

to samo miałam napisać

ocenił(a) film na 10
Jogobeella

O tak, mnie również przypominał przystojniejszą wersję Putina :D

ocenił(a) film na 7
Jogobeella

Dokładnie! :D

Jogobeella

Hahah, pomyślałam dokładnie to samo ;) mógłby go spokojnie zagrać ;)

Jogobeella

odrazu o tym pomyślałam...Jak tylko sie pojawił to pierwsza mysl - "o! Putin! " :D

ocenił(a) film na 8
Jogobeella

Bo TO BYŁ Putin, który miał kaprys zagrać w filmie. Gość, którego majątek szacuje się na 70-200 mld $, może sobie na to pozwolić :)

ocenił(a) film na 9
Jogobeella

caly film nie wiedzialam co mi w nim nie pasuje az mnie olsnilas!!!

ocenił(a) film na 7
Jogobeella

oooo boshe! dziękuje! nie mogłam ogarnac czyj to ryj! teraz nareszcie wiem! mr. Putin!

ocenił(a) film na 8
Jogobeella

Czysty Putin :D Nie dało się nie zauważyć :)

ocenił(a) film na 9
Jogobeella

Moja koleżanka stwierdziła to samo :)

ocenił(a) film na 8
Jogobeella

Właśńie miał jakąś znajomą twarz! I jeszcze trochę mi się skojarzył z Lucjuszem, z Harry'ego Pottera. :))

ocenił(a) film na 7
Jogobeella

Ten aktor jest przystojny a Putin no cóż dziwna szczęka i niski wzrost nie wiedzę u niego nic ładnego...a podobieństwo minimalne...

Jogobeella

Dorzuce swoja cegielke - zgadzam sie :p

ocenił(a) film na 7
Jogobeella

Hihi, właśnie obejrzałam ten film i od pierwszej sceny, gdzie pojawił się ten aktor, pomyślałam, że NIKT INNY nie może zagrać Putina, jeśli jakiś film na jego temat powstanie :-D

ocenił(a) film na 7
Jogobeella

Widzę że nie jestem sam:)))

Jogobeella

hahaahahahah.No ja jeszcze mogłam myśleć oprzepięknej Aliczji wikander, ale to ja .;p

ocenił(a) film na 9
Jogobeella

Dokładnie ! Cały film o tym myślałam.

ocenił(a) film na 9
Jogobeella

Ostatnio wcielił się w rolę rosyjskiego agenta w "czerwonej jaskółce" - tam to dopiero Putina przypomona, polecam zobaczyć.

ocenił(a) film na 7
Jogobeella

Putin? No nie wiem, mnie akurat przypomina mojego znajomego...Ale Lili! Brzydsza siostra Jessici Chastain!

ocenił(a) film na 7
Jogobeella

Mnie też! :D

Jogobeella

Dokładnie :) Aż nie mogłam się napatrzeć ! Tak samo, jak oglądałam Czerwoną Jaskółkę, wypisz, wymaluj, Putin :D

ocenił(a) film na 1
Jogobeella

Kompletnie niepodobny. Do Putina to podobny jest Daniel Craig . I tyle.

Jogobeella

Aż tak na ciebie działa rosyjski prezydent? ;-)

ocenił(a) film na 9
Jogobeella

A myślałam że tylko ja jestem jakaś spaczona hahahahaha. Cos w typie obsesji i lęku jednocześnie.

didi13

Ja też, poza tym byłem przekonany że lekarza gra Antonio Banderas i miałem niespodziankę że to jednak nie on.

Jogobeella

Tak, przypomina na maksa :D