Bardzo proszę o szybką odpowiedź i pomoc, bo bardzo mi zależy. Chodzi mi o listę piosenek, jakie znalazły się na soundtracku do tego filmu. Nie muszę chyba pisać, że jestem zachwycona (szczególnie piosenką, którą słychać, gdyb bohaterowie jadą w samochodzie, całują się i... :) ) Bardzo proszę - jeżeli ktoś wie, jakie piosenki są na soundtracku i kto je wykonuje - niech mi napisze. Dziekuję, gorąco dziękuję :)
hej napiszcie mi na maila skąd można pobrać soundtrack najlepiej dajcie mi linka na maila 2600@op.pl
ja teżbym prosił o taki link jestem muzykiem i potrzebne mi są te utworki zeby je zagrać plisk oto mój e-mail: wsztuk@poczta.fm
nie ja tez sie uzależniłęm od tego filmu!! hehe ciesze sie ze nie jestem sam- pozdrawiam innych maniaków:)_
Odpowiedziałem na posta z 10.03 odpowiem i na tego z 12.03:) Utworek nosi tytuł "SLAYED" wykonawca to OVERSEER.
Czy ma ktoś dobrą wersję utworu Pete Yorn-Turn Of The Century? Mam już kilka wersji i każda zatrzymuje się po kilku sekundach i leci od nowa. HELP!!! Jak ktoś ma niech podeśle: swistak73310@interia.pl
Piosenka z 26 minuty filmu kiedy wchodzą na impreze !!! Zapodajcie wykonawce i tytuł !!!
czy moze mi ktoś podać tytuł pioseki która zaczyna sie słowami " when you kiss me" i slychac ją podczas sceny gdy on ją całuje na imprezie?? pliss
ludzie pytacie sie caly czas o to samo - nie mozecie po prostu przeczytac postow w tym topicu? co do tego skad mozna pobrac piosenki to no comment - od czego macie kaze, emule i imesh? o piosenke kiedy sie caluja i uprawiaja sex w samochodzie pytala sie zalozycielka tego topicu i otrzymala odpowiedz w drugim poscie - co do piosenki Pete'ra Yorn'a "Turn of the Century" to pobralem ja jednym z wymienionych programow za pierwszym razem - jak pobieracie kaza to zainstalujcie sobie program MP3 Shield, powiadomi was jezeli pobierany plik bedzie uszkodzony
Pozdrawiam
znalazlem dla was piosnke z momentu kiedy wchodza na bal - sam jej nie sciagnalem wiec nie mam pewnosci czy to to ale mozecie sprobowac: Groove Armada "Purple Haze" - jak sciagniecie to napiszcie czy to ta wlasciwa
Pozdrawiam
Brovar
A jaki tytul ma piosenka ktora jest w czasie tego jak zaczynaja sie kochac w limuzynie bardzo, ale to bardzo mi sie podoba PROSZE O POMOC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!
lol szlag mnie trafi - czytaj uwaznie ten topic, odpowiedz masz w drugim poscie
Brovar
widze ze nie jestem jedeyny ktoremu podoba sie sciezka dzwiekowa z tego filmu jest naprawde dobra hmm... zajebiscie dobrana :) tesh sobie posciagalem kilka kawalkow zwlaszcza ten kiedy 1 raz ja całuje ;) ....hehe