Czy ma ktoś może jakiekolwiek informacje na temat muzyki (tytułów, autorów, bądź linków)? Poprosiłem o pomoc wujka Google, przeszperałem Youtube'a, ale niestety nic. To znaczy prawie nic. Na Youtubie można znaleźć dwa tytuły - piosenkę o tytule 'Moja Miłość', pani Sokołowskiej i utwór 'Daydream', który o ile dobrze pamiętam, był piosenką finałową filmu. Niestety ani jedna, ani druga, nie jest tym, na czym zależało mi najbardziej. A konkretniej poszukuję utworu, który pojawiał się w filmie przynajmniej dwukrotnie - łagodna, spokojna muzyka bez słów. Melancholijna, można by nawet powiedzieć. Myślę, że muzyka na tyle charakterystyczna, że człowiek, który film obejrzał, będzie wiedział, co mam na myśli. Z góry dziękuję za pomoc!
hej, nie oglądałem póki co filmu ale w zwiastunie wyłapałem muzyke która tez mi nie dawała spokoju - aż wreszcie zorientowałem się skąd to znam - może właśnie o to chodzi i może pomogę http://www.youtube.com/watch?v=ZK9N-N0XDmA :) (polecam też inne kawalki kwoon zwłaszcza i lived on the moon)
Przeczytałam kiedyś na blogu autora, a filmpolski to potwierdza - autorem muzyki jest Filip Zawada, współzałożyciel nieistniejącego już Indigo Tree.
Znalazłeś może coś więcej z tej muzyki? Bo jest świetna, a też nie mogę nic wskórać...
Ja bym chciała poznać muzykę, która leci, kiedy Tomek ucieka za szpitala. W ogóle muzyka świetna w tym filmie, zresztą jak i cały film