czyli że każda dziewczyna,w tym moja córka, od razu musi okazac się lesbijką bo to teraz takie modne i cudowne?Sex to nie obowiązek,pojedyncze potrzeby spełnia się indywidualnie ze schematem samoposzanowania by potem ten jeden właściwy nie zjadał resztek spod stołu...chyba,bo takie filmy narzucają nam taki tok myslenia niestety
Nie, nie każda dziewczyna jest lesbijką, ale coraz więcej dziewczyn ma odwagę odkrywać, że nie są wyłącznie heteroseksualne, nie dlatego, że to modne tylko dlatego, że jest większa społeczna świadomość tych tematów (która odbija się również w fimach i serialach). Pamiętam jak kilkanaście lat temu przeżywałam silną fascynację koleżanką i nie wiedziałam co to jest i dlaczego to czuję, co to oznacza, byłam skołowana, nie wiedziałam kim jestem, bo jednocześnie podobali mi się chłopaki. Dzisiejsze młode dziewczyny mają większą wiedzą na temat tego, że kobieca seksualność często jest bardziej skomplikowana niż chcieliby ją widzieć konserwatyści i to znajduje odzwierciedlenie właśnie np. w kinie.
bisexualizm nie oznacza tłuczenia się z byle kim i gdzie tylko samoszanowania oraz ustalenia z kim chce się świrować...ja wybrałem kobiety ;) ty mam nadzieję (twoja sprawa) faceta ale tu już nie rozkminiajmy nad tym kto jaki ma przebieg tylko po prostu nie trujmy nastolatkom głów czymś o czym wiedzą i tak z własnego środowiska,a ta edukacja pseudo społęczna w kinie jest wręcz czasem niesmacznie narzucana
zgadza się,mamy 2023 rok a homosie zamiast normalnie sie zachowywać niestety prowokują co raz bardziej,wszedzie ich pełno i specjalnie prowokują od ulicy począwszy, poprzez filmy itp.dzisiaj biały hetero to wróg świata...
bo masz kalpki na oczach albo udajesz... z całym szacunkiem podprogowe zagrywki m.in. Netflixa powodują czasem mocny niesmak
nie mam netflika to nie wiem co tam puszczają i to jest właśnie pseudokatolicyzm że przeszkadza wam wszystko u innych ludzi orientacja,kolor skóry,wyznanie a najlepiej brać 500 plus i wydawać na alkohol oraz żyć na koszt państwa jak większość nierobów.w końcu to zlikwidują bo nikt nie chcę utrzymywać tym którym nie chcę pracować ,a jedyne co umią to narobić bachorów by nie miały co jeść,gdzie mieszkać i żadnej pożądnej szkoły