Dziwie sie ze ma tak niska note zaledwie 6,ja wlasnie go obejrzalem i podszedlem na poczatku do tego filmu z dystansem duzym bo myslalem ze znowu jakis marny horror albo cos takiego.....jednak moje zaskoczenie bylo z kazda minuta filmu coraz wieksze oczywiscie w pozytywnym kierunku,co do aktorow moim zdaniem bardzo dobrze zagrane obie role,dlateog daje mu 8/10 moim zdaniem bardzo fajny film..pozdrawiam
jak dla mnie to i tak za wysoka ta 6.. nie przesadzaj 8 za taki naciagany film? ..co w nim takiego zachwycającego? film ma potencjal, który jednak ginie z kazda minutą by w samej koncowce zniknac jak banka mydlana.. oczywiscie mozna by jesce bardziej spartolic film jak zabraliby sie za niego hollywoodcy magicy, to pewnie z tej dziury wylazlaby jakas dziewczynka albo wąż gigant i pożarłby wszystko.. a tak da sie wysiedziec do konca! dla mnie to to 5,5 ;]
No wlasnie dlatego ze nie zrbili go w holywood daje 8,mozliwe ze film ocenilem za wysoko bo powinien dostac 6 lub 7 max,dalem jednak 8 ze wzgledu na ilosc kiczu tego typu jaka wychodzi....poprostu film jest dobry.....pozdrawiam
no dokladnie.. najlepsze wlasnie w tym filmie jest to niedpowiedzenie ze prawie do samego konca nie wiemy czy mamy do czynienia z demonem czy po prostu glowny bohater wariuje..
Film dla nieco dojrzalszych odbiorców,którzy nie szukają wielkich efektów specjalnych i fajnych kreacji...
To prawda,w sumie nie łatwo zrobić taki film,w którym tak lekko ryje beret bez potworów i jakiś tam screamer`ów.A tutaj ryło beret może dlatego,że choruje na schizofrenie i też mam często urojenia.Męczą mnie takie filmy.
SPOILER SPOILER SPOILER
Nie wiadomo przy końcu jak strzelił do niej czy trafił w głowę czy w tą kroplówkę z krwią.Końcówka ryje z tego by wyszło,że on wypowiedział 6 razy to hasełko a demon go psychicznie wykończył i odebrał sobie życie a zarazem sprzedał duszę,oddał duszę diabłu.
dobry film.. nic wybitnego ale jak na produkcje tego typu naprawde daje rade.. jest kilka dobrych momentow.. zakonczenie mogloby byc lepsze i scenariusz tez bo pomysl byl przedni.. zasluzone 6/10
A ja daję 10/10 bo od dłuższego czasu nie obejrzałem filmu tak interesującego w swoim gatunku. Z każdą minutą napięcie rosło i wzrastała ciekawość jak to wszystko się skończy. Wreszcie przy filmie nie ziewałem a na zegarek patrzyłem z żalem że czas filmu ucieka.