Dziewięć mil w dół

Nine Miles Down
2009
5,2 2,7 tys. ocen
5,2 10 1 2679
4,7 3 krytyków
Dziewięć mil w dół
powrót do forum filmu Dziewięć mil w dół

z dniem dzisiejszym przestaje pisac cokolwiek do FW.. a wszystkim gorliwym weryfikatorom doradzam szczerze kurs jezykow obcych albo zmiane profesji.. jak nie umiecie albo nie chce wam sie czytac zrodel to moze czas sie zajac czyms innym.. a nie odrzucaniem dobrych kontrybucji...

ocenił(a) film na 7
michostr86

no czasami naprawdę wkurzające jest odrzucanie dobrych opisów. dobrze napisanych, bez błędów językowych itp.

ocenił(a) film na 6
michostr86

witam w klubie :)

ocenił(a) film na 4
michostr86

Ja juz przestałem sobie nawet głowę tym zawracać. W DUPIE ich mam. Pozdarwiam.

ocenił(a) film na 5
michostr86

To ciekawe... Zarówno ty jak również komentatorzy popełniliście błędy ortograficzne lub literówki - i to bez wyjątku KAŻDY z was, w jednym, często krótkim zdanku...

ocenił(a) film na 6
michostr86

A po co wy w ogóle piszecie te kontrybucje? Ty i setki, a może i tysiące ludzi pisze coś za darmo, dzięki czemu ktoś w warszawie ma biznes, portal, z którego ma zyski i jeszcze odrzuca wam opisy z powodu literówki lub błędu ortograficznego, czy czego tam.

To tak, jak by idąc spacerem, nagle wejść do pierwszej lepszej restauracji, pozmywać "charytatywnie" talerze i jeszcze dostać opiernicz od jej pracownika, że za wolno pracujesz; że powinieneś bardziej się starać.

Ma to jakiś sens?