Ten film w bardzo wesoły sposób uświadomił mi, że mam 38 lat i wierzę w Świętego Mikołaja : )
Ten film to gowno daje mu 3 nid wiem jakim trzeba być debilem żeby sid tym jarac. Taki np bad santa staroć jest o niebo lepszy
ja z kolei (PKP) się nie pogubiłem: d=e (nid) lub d=ę (sid). Na marginesie /życia/ debil, to nie tak źle - gorzej być idiotą /iq 0-35/. Cóż.... magia świąt :)
Ahahaha nie dość że nie umie poprawnie pisać i kliknąć w 3 tylko klika w 4 i pisze że dał 3 to jeszcze ogląda Chińskie bajeczki :D
Śmianie się z kogoś że jest słaby i żałosny może nie jest najwyższych lotów, ale wciąż jest zabawne.
Brzmisz jak jakiś 15-letni dres. Taki słaby i żałosny co pisze innym że spotkają się z piaskownicy.
Ty za to jestes taki opanowany i rozsądny. No myślał by kto. Jestes zwykłym pajacem co udaje mądrego. Ha tfu
Ten film jest REWELACYJNY! Zajebista zabawa w świątecznym klimacie, to takie połączenie Złego Mikołaja ze Szklaną Pułapką i Kevinem + satyra na bogate społeczeństwo i kino familijne. Wszystko oblane sosem znanym z filmów Wirkoli, jak Zombie SS. Film zabójczo śmieszny, co więcej zawsze chciałem żeby powstał film o Mikołaju, który leje zbirów. To chyba będzie mój ulubiony film na święta. Mega rewelacja!!!
38 lat? To już prawie emerytura albo chociaż kryzys wieku średniego. Gdy będziesz miał te swoje bóle rodzące rozkminy egzystencjalne na temat sensu życia, to jedź, starcze, do ciepłych krajów i w 35-stopniowym upale nawalaj się ile wlezie, bo inaczej nie zaśniesz. Po roku hulania na Borneo najgorsze powinieneś mieć za sobą, bo będziesz wtedy bardziej pogodzony z myślą, że jesteś już nieodwołanie na równi pochyłej.