PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10049429}

Dziki robot

The Wild Robot
2024
8,1 24 tys. ocen
8,1 10 1 23567
7,8 37 krytyków
Dziki robot
powrót do forum filmu Dziki robot

Pewniak do Oscara?

ocenił(a) film na 10

Od kiedy regularnie zaczęłam wystawiać oceny na filmwebie , to ocena 10/10 była zarezerwowana tylko na wyjątkowe dzieła. Dziki Robot z pewnością takim filmem jest. Wizualny majstersztyk, cudowny soundtrack i fenomenalna historia. Uwielbiam zwierzęce animacje, a połączenie tego z bardziej gadatliwą wersją Wall-ego. Coś REWELACYJNEGO!!!

Recenzje napisałem świeżo po filmie i mogę śmiało stwierdzić, że już rezerwuje bilety na drugi seans seans tym razem w wersji angielskiej. Zachęcam każdego do obejrzenia. Dzieci, młodzież, starszych, 20 kilku latków kochających animacje tak jak ja, ale przede wszystkim rodziców, bo ten film jest dla nich. Pokazanie czym tak naprawdę jest rodzicielstwo i jaki wpływ rodzic ma na kształtowanie swojego dziecka.

Dla mnie kandydat do Oscara i jedna z najlepszych animacji, które obejrzałem w swoim życiu.

Zahus11

Jeszcze nie oglądałem ale prezentuje się że dostanie Oskara

ocenił(a) film na 9
Zahus11

Będę oglądać go dzisiaj na zakończenie wieczoru

ocenił(a) film na 10
Zahus11

O tak. Byla cudowna i wzruszająca..

Zahus11

Zasługuje na Oscara ale już wiele, wiele razy pokazali że nawet najgorszy gniot Disneya dostanie Oscara bo jest to... Disney.

Zahus11

Flow idzie po Oscara, niezależne kino animowane z Łotwy.

ocenił(a) film na 10
Zahus11

No i niestety okradziony z oscara

ocenił(a) film na 8
Zahus11

Niestety kociarzy było więcej.

Zahus11

Śmiech na sali, że kosztem tego filmu, oskarem nagrodzony został film, w którym kot wpada do wody, i wskakuje na statek i tak przez 1,5h.

paolo219

ta taśmowa produkcja na obejrzenie nawet nie zasługuje, flow to inna liga

Zahus11

jeśli to jest wizualny majstersztyk to mój starusieńki 8800gt to był picasso